Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
11. 3. 2015,
9.22

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

staranje gube Goran Ivanišević advertorial sončenje zaščita

Sreda, 11. 3. 2015, 9.22

2 meseca, 1 teden

Izdelek, ki je navdušil na milijone žensk in moških po vsem svetu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Tudi v Sloveniji so končno na voljo izdelki AminoGenesis, ki so v ZDA povzročili pravo lepotno revolucijo. Priporoča jih več kot tisoč strokovnjakov, saj kožo zdravijo, negujejo in ji vračajo mladost.

Nakupa negovalnih izdelkov za nego kože ne bi smeli prepuščati naključju in hitrim odločitvam. Najprej bi se morali vprašati: katere težave nas na koži najbolj motijo? Katere izdelke priporočajo strokovnjaki? Kako učinkovito zmanjšati prve znake staranja? Kateri izdelki so primerni tudi za moške?

En izdelek za vse vaše težave

Odgovor na zgornja vprašanja je preprost: izdelki AminoGenesis.

Revolucionarni izdelki za nego obraza in telesa AminoGenesis ne delajo razlik med moškim in žensko, primerni so za oba. Ponujajo popolno nego – kožo zdravijo, negujejo in ji vračajo mladostni videz.

Formula AminoGenesis temelji na letih raziskav ameriških strokovnjakov, njena moč pa izhaja iz 17 visoko očiščenih aminokislin naravnega rastlinskega izvora.

Prednost izdelkov je njihova univerzalnost, saj so primerni za vse vrste kož. Dermatologi AminoGenesis priporočajo tudi tistim z izredno občutljivo ali problematično kožo. Lajšajo in odpravljajo težave s kožo, kot so luskavica, dermatitis, akne, rosacea, izsušenost, rdečica in lišaji. So hipoalergeni, ne povzročajo draženja kože in ne vsebujejo glutena.

Peno za britje lahko vržete v koš

Ne samo za ženske: moški so v izdelkih AminoGenesis našli najboljšega prijatelja, saj so se končno znebili vseh svojih dnevnih sitnosti s kožo, ki jih povzroča britje.

Ne peče, ne draži in preprečuje vnetje: po britju je koža moških, ki uporabljajo izdelke AminoGenesis, spet gladka, nežna, predvsem pa ni več razdražena in občutljiva na britje.

Kar je pa najboljše, je novost, ki bo dokončno spremenila več sto let dolgo tradicijo britja: moški ne potrebujejo več pene za britje, saj jo bodo lahko popolnoma nadomestili z gelom za čiščenje obraza Really Really Clean, ki bo kožo tudi temeljito očistil in negoval.

Štirje izdelki za oba: povrnite si svojo mladost!

Popolno nego obraza in celega telesa bosta dosegla s štirimi izdelki Aminogenesis anti-age nego Core 4, ki bodo zmanjšali nepravilnosti kože in ustavili posledice staranja:

- vlažilni gel za čiščenje Really, Really Clean, - vlažilna dnevno-nočna krema Therapeutic Facial Repair, - krema za področje pod očmi Counter Clockwise in - Cocoon – vlažilni losjon za celo telo.

Kompletno Aminogenesis anti-age nego Core 4 uporablja tudi legendarni teniški igralec Goran Ivanišević.

Posebna ugodnost za bralce Planet Siol.net: kupujte s popustom

Prepričajte se tudi sami, zakaj več kot 1000 strokovnjakov po vsem svetu priporoča izdelke za nego kože AminoGenesis.

Obiščite spletno trgovino www.aminogenesis.eu in poiščite najboljši izdelek za vaše potrebe. V času akcije lahko svoj izdelek AminoGenesis kupite s 5 odstotnim popustom.

Nakup v spletni trgovini www.aminogenesis.eu je zanesljiv, varen in ugoden: poštnina je brezplačna, plačilo je po povzetju.

Ne spreglejte