Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
22. 2. 2012,
14.50

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sreda, 22. 2. 2012, 14.50

7 let, 12 mesecev

Iryna Osypenko: Visoke pete so najboljši primer "trpljenja"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Iryna Osypenko, ukrajinska manekenka in fotomodel, nam je zaupala, da je odločno proti krznu in da bi z veseljem pozirala za modno biblijo Vogue.

Krzno: za ali proti? Sem proti krznu, saj sem proti mučenju živali. Krzno samo po sebi je sicer lepo in prijetno na dotik, kot manekenka sem ga tudi morala predstavljati, vendar ga v zasebnem življenju ne bi nikdar nosila. Ko pomislim, na kakšen način je bilo pridobljeno, me kar stisne pri srcu …

S katerim športom oblikujete svojo postavo? S tekom, kolesarjenjem in hojo v hribe, seveda pa poletja rada preživim ob morju in veliko plavam.

Prisegate za prestižne znamke ali na cenovno dostopna oblačila? Ne prisegam na prestižne znamke, pri oblekah pa mi je zelo pomemben kroj. Nekoliko bolj sem do sebe radodarna pri obutvi, torbicah in plaščih, saj imam rada, da so zelo kakovostni, in zato sem zanje pripravljena odšteti nekoliko več denarja.

Se spomnite, kdaj ste se začeli navduševati za modo? Že kot odraščajoče dekle sem se rada lepo oblačila in iskala možnosti, da sem se seznanjala z novostmi, sem pa tudi rada predelovala mamine obleke in izumljala nove kroje.

Imate kakšen lepotilni ritual, ki bi se drugim lahko zdel nenavaden? Nimam posebnih navad, za lep videz mi koristi dober spanec, k temu nedvomno pomaga tudi voda, saj jo spijem skoraj tri litre na dan, veliko pa se tudi gibljem v naravi.

Česa ne bi za nobeno ceno oblekli? V svoji karieri sem predstavljala tudi takšna oblačila, ki bi jih težje oblekla v svojem zasebnem življenju. To seveda ne vpliva na moj visok profesionalni odnos, ko stopam po modni brvi.

Katera je vaša nezdrava navada, ki se ji ne morete upreti? Ne morem se upreti čokoladi, še posebej zvečer, ko si privoščim ogled dobrega filma.

Če bi bila šolarka in bi ravnatelj prepovedal uporabo ličil, … … se ne bi prav posebej vznemirjala, saj uporabljam zelo malo ličil.

Najbolje oblečena zvezdnica? Zadnje čase me navdušujeta Miranda Kerr in Angelina Jolie.

Katerih modnik dodatkov imate največ? Največ imam torbic, čevljev in prstanov.

Moška lepota: dobrodošla ali nepotrebna? Seveda je dobrodošla.

Za lepoto je treba potrpeti. Se strinjate? Absolutno. Visoke pete so najboljši primer "trpljenja".

Če bi lahko, bi pozirala za modno revijo … Vogue, ker je modna biblija.

Najbolj "modni" film? Seks v mestu, Hudičevka v Pradi in Sestre Fontana.

Kako bi opisali svoj osebni stil? Eleganten in prilagodljiv trenutnim potrebam. Najraje se oblačim po navdihu.

Najbolj modno mesto na svetu? Pariz in Milano.

S katerim modnim oblikovalcem bi z veseljem sodelovali? Z velikim veseljem bi sodelovala z modnimi guruji celega sveta, od slovenskih modnih oblikovalcev pa si nadejam sodelovanja z Borutom Šulinom in Zoranom Garevskim.

Ne spreglejte