Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Boh

Četrtek,
23. 5. 2013,
12.23

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Četrtek, 23. 5. 2013, 12.23

7 let, 12 mesecev

Irina Shayk v nevarni obleki brez modrčka in s tangicami

Tina Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Temperatura na rdeči preprogi filmskega festivala v Cannesu je močno narasla, ko se je po njej sprehodila neverjetna Irina Shayk.

Ronaldo, poglej, kaj zamujaš: Irina Shayk je v Cannesu povzročila vsesplošno vzdihovanje moškega občinstva. Nekateri so ob pogledu na njeno fantastično oblikovano telo kar pozabili dihati.

Če je v torek kraljevala Sharon Stone, je njeno mesto sinoči prevzela prelestna Irina, ki se je pred fotografi sprehodila v zelo odprti in oprijeti obleki Roberta Cavallija, v kateri je morda pokazala celo malo preveč golote.

Elegantna toaleta ni prekrila veliko gole kože, zelo malo je manjkalo, da ne bi iz nevarno globokega dekolteja pokukale gole prsi.

Globok dekolte pa ni bil edini dražeči detajl na njeni obleki. Ruska lepotica je razkrila tudi del napetega trebuščka, ko je fotografom pokazala hrbet, pa so se čez njeno prosojno obleko pokazale celo tangice. Manekenke so tokrat prevzele vodstvo

To je bil gotovo večer slavnih manekenk. Poleg Ronaldove Irine so blestele tudi Alessandra Ambrosio, Petra Nemcova in Barbara Palvin.

Petra Nemcova je tokrat izbrala bolj nežno toaleto marelične barve modnega oblikovalca Elieja Saaba, ki je letos oblekel že nekaj zvezdniških lepotic. V njej je bila preprosto šik, delovala je zelo nežno in umirjeno, čisto drugače od svoje torkove metalne podobe.

Tako kot Irina je tudi Alessandra Ambrosio izbrala obleko Roberta Cavallija, vendar je 32-letna brazilska lepotica svoje obline zelo dobro prikrila, zato pa ni bila nič manj seksi. V dolgi in zelo oprijeti srebrno-kovinski obleki je bila prava paša za oči.

Manekenka Barbara Palvin je dolgo črno čipkasto obleko zelo domiselno popestrila z oranžnim mejkapom. Njena mladostniška podoba je bila tokrat popolnoma drugačna od tiste pred enim večerom, ko se je odločila za bolj resen črn kostim. Lepotici v modrem

Med igralkami sta najbolj izstopali Kristin Scott Thomas in Jessica Chastain. Obe sta na rdeči preprogi pričarali pravo modro fantazijo, Jessica v klasični toaleti Givenchy Haute Couture, Kristin pa v elegantni toaleti Armani Prive.

Ne spreglejte