Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
19. 6. 2019,
11.08

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

InTheLine krema hujšanje PR članek

Sreda, 19. 6. 2019, 11.08

4 leta, 10 mesecev

Hujšanje s pomočjo naravne kozmetike niso več sanje

Oglasno sporočilo
IntheLine

Na trgu obstajajo mnoge kreme za hujšanje, ki so sicer lahko učinkovite, se pa nihče ne sprašuje, kakšne dolgotrajne posledice pustijo na vaši koži ali celo notranjih organih.Ponujamo alternativo! Edino 100% naravno INTHELINE Slimming kremo, ki varno in učinkovito oblikuje vaše telo.

Zakaj INTHELINE Slimming krema deluje?

INTHELINE Slimming krema je bila razvita na podlagi znanstvene raziskave, izvedene na Univerzi v Padovi. Študija je pomagala odkriti ključno naravno sestavino, ki omogoča učinkovito hujšanje brez umetnih in kemičnih dodatkov, ki uničujejo podkožno tkivo in na škodljiv način zavirajo naravne procese v telesu.

IntheLine | Foto:

Ključna sestavina, odkrita na podlagi raziskave, je gliciretinska kislina, ki znanstveno dokazano topi maščobne celice na področju trebuha, stegen in zadnjice. INTHELINE Slimming krema je edina, ki vsebuje optimalno količino gliciretinske kisline - 2,5% in dokazano deluje.

Krema vsebuje tudi rožni koren, izvlečke citrusov ter naravna hranilna olja sončnic in cipres, ki pomagajo pri boljši absorbciji gliciretinske kisline, hkrati pa zavirajo nastajanje hormona kortizola - stresnega hormona, ki je eden od glavnih krivcev za kopičenje nezaželenih maščob na področju trebuha, stegen in zadnjice. Aktivne sestavine v kremi pripomorejo tudi k boljši mikrocirkulaciji, preprečujejo izparevanje vlage iz kože in jo naredijo gladko, napeto in sijočo.

Glavna sestavina večine konkurenčnih krem za hujšanje je kofein, ki pospešuje izločanje hormona kortizola. To je glavni razlog, da tovrstne kreme ne delujejo. Še več – lahko imajo celo nasproten učinek!Uporaba INTHELINE Slimming kreme je zato popolnoma varna, saj ne vsebuje kofeina.

IntheLine | Foto: Če je krema naravna, potem hitri rezultati odpadejo, kajne?

Napaka! Prvi učinki so vidni že po dveh do štirih tednih redne uporabe!

Udeleženke v raziskavi so kremo z aktivno sestavino uporabljale zgolj enkrat dnevno v majhnih količinah, a so po enem mesecu kljub temu dosegle zavidljive rezultate. Uporabnicam kreme INTHELINE priporočamo nanos kreme dvakrat dnevno, saj bodo tako vidni rezultati prišli še hitreje! Ena tuba zadostuje za približno mesec dni vsakodnevne uporabe. Za resnično opazne in dolgotrajne rezultate jo uporabljajte redno!

Kateri so ključni razlogi za uporabo INTHELINE Slimming kreme?

INTHELINE Slimming krema je 100 % naravna formula, zasnovana v Sloveniji in vsebuje:

  • izvleček sladkega korena, ki znanstveno dokazano topi maščobe
  • ekstrakt mentola, ki pospeši prekrvavitev
  • naravna olja, ki kožo napnejo, učvrstijo ter jo naredijo sijočo in dišečo

IntheLine | Foto:

Zaradi njene edinstvene sestave, je krema INTHELINE primerna za ženske in moške vseh starosti. Še posebej učinkovita je pri ženskah v menopavzi, pri katerih je kopičenje maščobnih oblog na problematičnih področjih povezano predvsem z neravnovesji hormona kortizola, elastičnost kože pa je slabša zaradi zmanjšane proizvodnje kolagena. Aktivne sestavine v kremi zavirajo prekomerno tvorbo kortizola in učvrstijo kožo, zato so učinki kreme pri teh posameznicah najbolj vidni.

Na INTHELINE Slimming kremo prisegajo tudi znane Slovenke

Miss Universe Slovenije in manekenki Anamarija Avbelj in Emina Ekić, manekenka Daša Podržaj, pa Karin Škufca, Danica Lovenjak, Jerica Zupan, Particia Peklar, Manja Plešnar, Tjaša Kokalj Jerala in Eva Pakiž ter fotomodel Anja Jenko so skupaj v mesecu dni izgubile kar 41 cm.

IntheLine | Foto:

Slovenske estradnice Danica Lovenjak, Jerca Zupan, Manja Plešnar, Tjaša Kokalj, Anamarija Avbelj, Patricija Peklar, Daša Podržaj,  Eva Pakiž,  Anja Jenko in Ajda Sitar so navdušene nad INTHELINE kremo.

Preizkusite jo tudi vi! Krema INTHELINE preverjeno deluje in je prepričala tudi največje skeptike. Zaupa ji že več kot 6.000 Slovenk in Slovencev!

Glede na število centimetrov, ki jih želite izgubiti, priporočamo enega izmed treh paketov po posebnih, promocijskih cenah:

Ob nakupu kateregakoli tretmaja prejmete dve darili: meter in koledarček za spremljanje rezultatov. | Foto: Ob nakupu kateregakoli tretmaja prejmete dve darili: meter in koledarček za spremljanje rezultatov.

NAROČILA

ZA BRALCE SIOL.NET POSEBNA DARILNA PONUDBA!DANES: PROMOCIJSKA CENA + BREZPLAČNA DOSTAVA + DARILO (100% naravni belilni gel za zobe).

NOVO – TELEFONSKO NAROČANJE: Kremo INTHELINE lahko naročite tudi po telefonu, na številki 070 204 205. Za naročilo lahko pošljete tudi SMS s svojimi podatki za dostavo.

Priporočamo: Izkoristite ugodnost in pohitite z naročilom, saj so zaloge za Slovenijo omejene.

Naročnik oglasnega sporočila je INTI d.o.o.

Ne spreglejte