Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
18. 4. 2017,
9.46

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

stajling trendi poletna obleka obleke

Torek, 18. 4. 2017, 9.46

6 let, 6 mesecev

Fotografija, ki je sprožila val navdušenja!

Oglasno sporočilo

Če redno spremljaš modne smernice in si navdušenka tedna mode, veš, da so bile modne smernice letošnjega poletja že postavljene. Trendov za poletne obleke z modnih pist pa včasih žal ne moremo v celoti uporabiti pri našem outfitu za vsakodnevne obveznosti, lahko pa jih vsaj deloma upoštevamo in z malo kombiniranja ustvarimo svoj edinstven videz.

Idealen spomladanski stajling za konec tedna je požel val navdušenja. Nad njim se navdušuje vsa Evropa. Se strinjaš, da je kot nalašč za prihajajoče praznike?

 | Foto:

Vsaka od nas je že večkrat doživela, da je ob napornem delovniku in s polno dodatnimi obveznostmi padla v modno rutino. Najboljši nasvet, da se temu izogneš, je, da vedno misliš na kombiniranje in obleke iz svoje omare nenehno vključuješ v nove modne kombinacije po tvoji izbiri.

Preveri med poletnimi oblekami, ki so kot nalašč za kombiniranje in ustvarjanje svojega lastnega modnega stila. Na koncu pa ti zaupamo še majhne skrivnosti žensk, ki so vedno v trendu.

Čas je za nov poživljajoč outfit, ki te bo spravil iz tvoje vsakodnevne rutine in verjemi nam, da že malenkosti lahko naredijo veliko spremembo v tvojem videzu in tvoji samozavesti.

 | Foto:


Najbrž jih ni veliko med nami, ki lahko svoje dni preživljajo čisto brezskrbno, brez obveznosti in jim ni treba hoditi v službo. Vse me, ki moramo zaradi svojih obveznosti izgledati bolj elegantno, si ne moremo privoščiti brezskrbnega outfita s kombinacijo hlač in majic, zato prisegamo na obleke.

Preproste enobarvne obleke minimalističnega stila s kombinacijo nakita v kontrastnih barvah ustvarijo brezčasen izgled in so kombinacija, s katero preprosto ne moreš zgrešiti, poleg tega pa greš v njih lahko na katerikoli sestanek ali obveznost, saj ti elegance s to izbiro obleke ne primankuje.

 | Foto:

Za bolj sproščene vsakodnevne obveznosti pa si lahko privoščiš malo več sproščenosti in dodaš več barv in vzorcev. In če so bili še lansko leto trend pastelne in umirjene barve, se letos vse vrti okoli živih barv in drznih vzorcev, ki krasijo poletne obleke s potiski.

Ne boj se kombiniranja obleke z vzorci še več vzorcev, saj s pravo izbiro kosov ustvariš super stil, ki letos vlada na modnih pistah.

Tukaj pa je še en brezčasen trend, ki vsebuje vse zgoraj našteto. Obleke s cvetličnim vzorcem so tiste, ki so vsako leto nepogrešljiv trend. Naj gre za majhen ali večji vzorec ali zgolj za eno samo rožico v tvojem outfitu, to je trend, ki ga tudi letos ne smeš izpustiti. Z izbiro lahkotne obleke imaš nešteto možnosti različnih kombinacij tako s čevlji, jaknicami, jopicami in seveda ne smeš pozabiti na lušten klobuček oziroma slamnik, ki bo samo pika na i tvojemu celotnemu izgledu.

Po vseh obveznostih se je potrebno tudi malo sprostiti in če nisi preveč zahtevna, je sprehod po starem delu mesta, še posebno v poletnih dneh, prava izbira. Izbira svečane maksi obleke v kombinaciji z lahkotno jaknico poskrbi za lahkoten stajling in sproščeno preživljanje večera sama ali v dvoje.

S poletjem pa prihaja tudi čas porok. Tokrat smo svoje oči uprli v teden mode v New Yorku, Madridu, Londonu in Milanu, kjer so kraljevale svečane obleke s posebnimi detajli. Poletje 2017 je tako rezervirano za prefinjene elegantne obleke s čipko in posebnimi detajli, med barvami pa bodo v ospredju predvsem bela in pastelne barve.

 | Foto:

Nismo pozabili na obljubljene skrivnosti, ki poskrbijo, da boš vedno v trendu. Prva in najpomembnejša stvar je, da točno veš, kaj pristaja tvoji postavi. Nato dodaš premišljene dodatke in poskrbiš za nekaj plastenja in si pripravljena. Z malo načrtovanja stajlingov in pozornosti pri tem, kar kupuješ, pa lahko iz sebe ustvariš pravo modno poznavalko.

 | Foto:

 

Svečane obleke poosebljajo eleganco, ženstvenost in sofisticiranost, različne so si predvsem po svojem slogu in tematiki, v prihajajočih mesecih pa bosta za glamuroznejše prireditve ospredju predvsem rdeča in bež barva.

Ne spreglejte