Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
13. 7. 2012,
13.28

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Petek, 13. 7. 2012, 13.28

8 let

FOTO: Seksi znane Slovenke v kopalkah

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Slovenske misice in manekenke imajo najraje seksi bikinke, nekatere od njih pa se včasih sončijo tudi zgoraj brez. Preverite njihov poletni modni okus.

Mis Alpe Adrio 2008 in manekenko Taro Zupančič je poletje prehitelo in zato ji zaradi številnih obveznostih še vedno ni uspelo iti na lov za novimi kopalkami. Za pohajkovanja obleče tudi enodelne kopalke "Najbrž zato, ker jih na žalost še nisem potrebovala," pove Tara, ki ima za na plažo najraje bikinke, za pohajkovanja pa včasih obleče tudi enodelne kopalke, takšne v retro stilu. "Privlačijo me žive barve, bolj se nagibam k toplim odtenkom, rumeni, oranžni in rdeči barvi, všeč pa mi je tudi zlata barva," o svojih okusih spregovori lepotica, ki ima okoli šest parov kopalk. "Vendar jih vsako leto malo menjam, kakšne dokupim, kakšen par pa tudi vržem v smeti." Kot manekenka ne sme imeti belih črt na telesu, pa tudi ne mara jih, zato se sonči tako, da odmika naramnice zgornjega dela kopalk, včasih pa se sonči tudi zgoraj brez. "Vendar nisem nudistka, tako da se moram včasih malce drugače znajti," doda Tara, ki so ji pri moških všeč kopalke v stilu običajnih in ne predolgih kratkih hlač.

V Evinem kostimu še ni bila na plaži Še ena bivša misica, mis Slovenije 2009 Tina Petelin pravi, da ne nakupuje veliko. Ima to srečo, da je v letu njenega mis "mandata" prejela kar nekaj sponzorskih kopalk sevniškega podjetja in ima še dobro zalogo. Sicer pa Tina ne gleda zgolj na to, da so kopalke moderne, pač pa ji je bolj pomembno, da ji pristojijo. "Imam več vrst kopalk, ki so si med seboj popolnoma različne. Moj okus se zelo spreminja, trenutno posegam bolj po živih barvah, kot so rožnata, oranžna in zelena barva," nam zaupa Tina, ki je večinoma zvesta enemu paru ali dvema. Zgoraj brez se sonči poredko, v Evinem kostimu pa še ni bila na plaži. Za nudistko je preveč sramežljiva Garderoba Sandre Marinovič, ki že nekaj časa kot manekenka osvaja tujino, pa je letos bogatejša le za en par kopalk. "Zaradi dela v tujini sem se sprijaznila s tem, da bom na morje letos odpotovala le za par dni in tako ni bilo potrebe po nakupu kopalk," pove Sandra, ki meni, da monokinke nikakor ne pridejo v poštev za poležavanje na plaži. Tudi njo najbolj privlačijo žive barve, pisani ter cvetlični vzorci in podobno kot Tina nosi pogosteje le dva para kopalk, čeprav jih njena zbirka obsega okoli deset. Sandra, ki smo jo lahko občudovali tudi v reviji Playboy, je za nudistko preveč sramežljiva, tako da je na plaži ne boste videli niti brez zgornjega dela kopalk. Monokinke se ji zdijo seksi Voditeljica, ki bo kmalu spet zaradi posla odšla čez lužo, je zaradi podpisa kampanje s podjetjem Lisca dobila ogromno novih kosov kopalk. "Najbolj všeč so mi monokinke v turkizni barvi z azteškim vzorcem, ki so mi takoj padle v oči in so res nekaj posebnega," razkrije Lucija, ki ima največ bikink, rada pa nosi tudi monokini kopalke, saj se ji zdijo seksi. Zgoraj brez se ne sonči, na moškem pa so ji všeč oprijete podaljšane kopalke.

Pri moških ima rada oprijete boksarice Tudi zbirko manekenke Natalije Osolnik vsako leto napolni sevniško podjetje, ponavadi so to kar bikinke, včasih pa si izbere tudi kakšen posebno oblikovan model kopalk. "Kopalk imam ogromno in jih rada menjavam. Barve so mi poleti zelo pomembne in jih obožujem. Zelo ljuba mi je rumena, rdeča, vijoličasta ali pa kakšen potisk drobnih jagod, pikic, ananasov ... Naj bodo kopalke sveže in igrive, kot je samo poletje," nam svetuje Natalija, ki ima pri moških rada surf stil kopalk, všeč pa so ji tudi takšne v stilu oprijetih boksaric. Ima ogromno kopalk, največ bikink Na razprodajah pa je izbirala dolgonoga Iryna Osypenko Nemec, ki je kupila dvoje bikink, ki sta ji z vzorcem in krojem padle v oči. "Sicer pa so v moji omari bikinke vseh barv in vzorcev, vse od enobarvnih, črnih, belih, rdečih, svetlo modrih, srebrnih, imam pa tudi veliko različnih pisanih kopalk. Moj zadnji nakup so bikinke s kačjim vzorcem," nam zaupa Iryna, ki ima ogromno kopalk, saj si vsako leto kupi vsaj en par in doda, da se zgoraj brez sonči le v primeru, da v bližini ni ljudi, ki bi jo prepoznali in to izkoristili.

Ne spreglejte