Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 8. 2013,
13.05

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

obleke tekmovanje finale

Sreda, 28. 8. 2013, 13.05

8 let

Foto: Razkrivamo obleke neobdelanih finalistk za mis Earth Slovenije

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Nekaj dni pred sklepno prireditvijo so finalistke za mis Earth Slovenije še zadnjič odšle na pomerjanje oblek. V objektiv smo tako ujeli to, kar bodo lepotice nosile v finalnem večeru.

Priprave na finale prireditve Miss Earth Slovenije so se začele že pred nekaj meseci, dekleta pa so nekaj dni pred finalom v Ajdovščini preizkušala obleke, ki jih bodo nosila na finalni prireditvi. Oblikovalka Martina Lavrenčič, ki je po idejni zasnovi Jelke Šajn oblikovala večerne obleke za lepotice, se je tokrat zaradi zgodbe, ki bo predstavljena v finalu, odločila za ozke, daljše in predvsem svetleče obleke.

"Zgodba letošnjega finala se bo vrtela okoli Zemlje, dogajanja na njej in predvsem bo imela močno ekološko noto. Prvi izhod bo na primer presenečenje, saj mislim, da takšnih oblačil na lepotnih izborih še ni bilo," nam je povedala Jelka Šajn, ki je bdela tudi nad izvedbo in zadnjimi popravki na bleščečih srebrnih oblekah, ki so jim finalistke, vsaka posebej, že vdihnile nekaj življenja.

"To, kar vidite, je obleka med nastajanjem, končna podoba bo predstavljena šele v finalu, a vseeno mislim, da je po videnem jasno, kakšne bodo finalistke na letošnjem tekmovanju," nam je še povedala Jelka Šajn, dekleta pa so se kljub napovedanemu fotografiranju odločila, da bodo skoraj nenaličena.

"Vedno nam kdo očita, da smo preveč naličene ali da smo vse obdelane z računalniškimi programi, zato smo se danes odločile, da bomo imele malo ali celo nič ličil, saj smo konec koncev finalistke tekmovanja za mis Earth, ki temelji na naravnem in čistem okolju," nam je povedala Anastazija Lavtar, ki smo jo spoznali tudi kot tekmovalko resničnostnega šova Paradise Hotel na Planet TV.

Kakšne bodo večerne obleke letošnjih neobdelanih finalistk za mis Earth Slovenije, si oglejte v fotogaleriji.

Ne spreglejte