Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Ponedeljek,
16. 5. 2016,
18.56

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,58

1

Natisni članek

lepotni izbor lepotno tekmovanje Mister Slovenije 2016 Mister Slovenije

Ponedeljek, 16. 5. 2016, 18.56

6 let, 6 mesecev

Finalisti za mistra Slovenije razkrivajo svoje sanjske počitnice

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,58

1

Foto: Ana Gregorič

Tik pred finalom so se mladeniči, ki se borijo za naziv mistra Slovenije 2016, še enkrat postavili pred objektiv in razkrili, o kakšnih počitnicah sanjajo.

Na tekmovanju mister Slovenije 2016 postaja vse bolj napeto. Žirija je pred nekaj tedni izbrala deset najlepših, te pa zdaj čakajo še zadnje priprave pred finalnim nastopom, ki bo 8. junija v Ljubljani. Še enkrat so se kot finalisti postavili pred fotografski objektiv in se poklonili slovenski modi. Predstavili so se v kreacijah Jessy Fashion Design, ki jih ustvarja oblikovalka Jasmina Gregurič, ta teden pa se že odpravljajo na večdnevne priprave v Kranjsko Goro.

Tam bodo deležni delavnic, predavanj, fotografiranj, fizičnih naporov, predvsem pa intenzivnih priprav na finalni dogodek. Še pred tem pa so malce pozabili na tekmovalnost in razkrili, kje bi najraje preživeli sanjske počitnice. Morda jih boste lahko tam ujeli že letos.

Blaž Perat. "Imam več sanjskih lokacij za počitnice. Vendar bi sanjske počitnice najraje preživel na Maldivih, kjer bi poležaval na dolgih rajskih plažah. Raziskoval bi različne kotičke, užival v novi kulturi, se pustil razvajati temu trenutku in uživati v lepotah narave."

Riad Fehrič | Foto: Ana Gregorič Photography Riad Fehrič Foto: Ana Gregorič Photography

Gregor Potrebuješ. "Najlepše počitnice v mojem življenju niso definirane s prostorom, ampak z družbo. Če pa bi že moral izbirati, bi bili to gotovo topli kraji."

Jasmin Ciriković. "Ko so v vprašanju sanjske počitnice, menim, da gre bolj za osebo, s katero jih preživiš, kot za sam kraj. Torej je moj odgovor, z boljšo polovico, h kateri upam, da me življenje kmalu pripelje. Če pa bi lahko skupaj izbirala, kam bi šla, pa bi bila to Indija, ker je popolna kombinacija uživanja in raziskovanja kultur, ki cenijo popolnoma drugačne vrednote, kot jih naša."

Josip Cvitić. "Šel bi na otok, kjer je ogromna peščena plaža. Želim si biti sam s svojim dekletom, da bi jo lahko med dopustom razvajal in ji na peščeni plaži pripravil romantično večerjo, v umaknjenem delu plaže bi postavil mizo in dva stola, prižgal bi svečke, pripravil bi ji najljubšo jed nato pa bi sledilo nočno kopanje in crkljanje na plaži ob tabornem ognju."

Jure Bauman. "Kakšen Machu Picchu bi definitivno prišel v poštev ali pa Tokelau, čeprav dvomim, da kdo pozna ta otok, ki je dobesedno na drugi strani sveta."

Klemen Zabukošek. "Svoje sanjske počitnice bi preživel v Braziliji. Brazilija me že od nekdaj privlači zaradi svoje čudovite narave, neskončno dolgih plaž, barvite kulinarike in predvsem zaradi kulture ter temperamenta prebivalstva. Vsekakor ne bi preskočil ogleda mesta Rio de Janeiro, njihovega karnevala ter nogometne tekme."

Nik Pregl. "Prepotoval bi Karibske otoke in spoznal tamkajšnje ljudi, njihove običaje ter užival v vročem soncu, družbi lepih deklet, zabavi in vse skupaj obeležil z vrsto fotografij."

Gregor Potrebuješ | Foto: Ana Gregorič Photography Gregor Potrebuješ Foto: Ana Gregorič Photography

Riad Fehrić. "Zelo težko vprašanje, saj bi rad še veliko potoval po svetu in razkrival lepote držav. Torej bi sanjske počitnice najraje preživel tako, da bi obiskal več držav, se tam ustavil za nekaj dni in užival v lepotah, ki bi mi bile dane."

Tilen Grah. "Nisem oseba za mrzle kraje, čeprav so tudi mrzli kraji okej, kadar te greje ljubezen. Ljubezni je lahko več, vsak si izbere svojo, mojo najljubšo pa bom za zdaj zadržal zase. Sanjske destinacije mi ne predstavlja kraj, temveč osebe, z katerimi sem, vsekakor pa je eden od lepših krajev Dominikanska republika. Prijatelji, žurka, dekleta in vroče sonce, kaj bi si lahko želel več? Mogoče kakšno intimno potovanje z boljšo polovico, kam pa bi peljal svojo izbranko, to pa predstavlja velik izziv, saj veste, kako pravijo, najboljše za najboljše."

Vasja Hajduk. "Najraje bi potoval po vsem svetu. Rad bi si ogledal čim več naravnih znamenitosti (Viktorijini slapovi, Niagarski slapovi, Grand Canion, Mount Everest ...). Če bi si lahko privoščil, bi potoval ves čas, na svetu je veliko stvari, ki jih želim videti."

V zgornji galeriji si oglejte fotografije vseh finalistov, njihovo starost in od kod prihajajo.

Ne spreglejte