Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
16. 7. 2012,
8.15

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Ponedeljek, 16. 7. 2012, 8.15

8 let

Blogerski svet jo je posrkal vase

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Tesa, 20 let: obožuje mehiško hrano, "kofetkanje" in neonske barve

Njen modni stil težko zgrešimo, prav tako jasno zaznamo, da se Tesa Jurjaševič s svojim načinom oblačenja izraža, tako kot se izraža prek svojega bloga Magnifique, kjer redno spremlja modni svet in o njem poroča. Zunaj modnega sveta pa je Tesa študentka na Fakulteti za družbene vede, ki obožuje mehiško hrano in nutello ter ne preživi dneva brez kave v središču Ljubljane.

Ena prvih modnih blogerk pri nas Moda jo zanima že od majhnega, pri svojih 16 letih pa je spoznala še blogerski svet in prve modne blogerje. "Takrat nisem točno vedela, za kaj gre, saj pri nas tega še ni bilo oziroma je obstajalo le nekaj modnih blogerjev," nam pojasni Tesa in doda, da jo je pri blogu navdušil način osebnega modnega izražanja z lastnimi fotografijami različnih stilov in drugimi "editoriali". Za svoje modno izražanje si je Tesa izbrala blog ravno zato, ker na njem lahko izžareva povsem samo sebe. "Svobodno lahko pišem o modi, fotografije in preostale tehnične sposobnosti bloga pa mi omogočajo, da razvijam svojo kreativnost. Poleg tega pa z blogom spoznam zelo zanimive ljudi z enakimi zanimanji," pove.

Od elegance do bohemskega stila Po vsakodnevnih opravilih, na kavo, fakulteto in druženje s prijateljicami se Tesa vedno odpravi do potankosti urejena in drugačna od preostalih, čeprav svoj osebni ali najljubši stil težko definira, saj sta oba precej odvisna od njenega trenutnega počutja. "Opazili me boste lahko s čistim in elegantnim stilom ali pa tudi z bolj rockerskim in bohemskim," doda Tesa in pove, da za njeno vzornico vsekakor velja Miroslava Duma.

Udobje še vedno na prvem mestu Poleg tega, da je Tesa vedno v stilu, najprej poskrbi, da se v oblačilu dobro počuti in da si je v njem všeč, večkrat pa je nakup odvisen ravno od cene. Ima pa veliko vintage kosov, ki imajo zanjo velik pomen: "V moji omari se skriva kar nekaj kosov, ki so nekoč prebivali v mamini ali babičini omari in so zato zame nekaj posebnega. Večino kosov, predvsem nakita, pa v strahu pred izgubo večinoma hranim raje doma."

Ne spreglejte