Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
31. 8. 2017,
10.57

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,23

1

Natisni članek

Benetke festival rdeča preproga Beneški filmski festival

Četrtek, 31. 8. 2017, 10.57

6 let, 6 mesecev

Beneški filmski festival: prvi seksi sprehod po rdeči preprogi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,23

1

beneški filmski festival, rdeča preproga | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

V sredo se je v Benetkah začel 74. mednarodni filmski festival, ki ga je pospremila prva premiera in prvi sprehod po rdeči preprogi.

Dolge noge, (pre)visoki izrezi oblek, razgaljene zadnjice in globoki dekolteji. Vse to je ponudil prvi sprehod po rdeči preprogi 74. mednarodnega filmskega festivala, ki ga je odprl film Krčenje režiserja Alexandra Payna.

Po prvi preprogi letošnjega festivala so se med drugim sprehodile italijanske zvezdnice Bianca Balti, Eleonora Carisi in Rachele Risaliti, ki so poskrbele za najbolj vroče oprave. Predvsem Eleonora in Rachele, saj sta njuni opravi več razkrivali kot odkrivali ...

Fotogalerija
1 / 7

Po svoje pa je presenetila tudi žena igralca Matta Damona Luciana Barroso. Ta je za tokratno premiero oblekla toaleto, ki je tako zelo poudarila njeno oprsje, da se dekolteju ni mogel upreti niti njen mož.

Matt Damon se ni mogel upreti ženinemu dekolteju. | Foto: Cover Images Matt Damon se ni mogel upreti ženinemu dekolteju. Foto: Cover Images

Luciana Barroso je nesramežljivo pokazala bujen dekolte. | Foto: Reuters Luciana Barroso je nesramežljivo pokazala bujen dekolte. Foto: Reuters

Predstavilo se bo 20 filmov

Letos se bo na festivalu poleg filma Krčenje predstavilo še 20 filmov, med njimi tudi stvaritve Georgea Clooneyja, Darrena Arnofskyja in Guillerma Del Tora. O dobitniku zlatega leva za najboljši film bo odločala žirija, ki ji predseduje igralka Annette Bening.

Zlatega leva za življenjsko delo bosta prejela hollywoodska zvezdnika Jane Fonda in Robert Redford, posebno nagrado, namenjeno ustvarjalcem, ki so z inovativnimi prijemi obogatili sodobno kinematografijo, pa bodo podelili britanskemu režiserju Stephenu Frearsu.

Letošnji beneški filmski festival bo trajal do 9. septembra.

Save

Ne spreglejte