Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
25. 2. 2015,
9.23

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sreda, 25. 2. 2015, 9.23

6 let, 6 mesecev

Angelčki zapuščajo Victoria's Secret

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Manekenki Karlie Kloss in Doutzen Kroes ne bosta več Victorijina angelčka, govori pa se tudi, da se jima bosta kmalu pridružili še Adriana Lima in Aleassandra Ambrosio.

Novica, da bo Karlie Kloss zapustila eno od najbolj priljubljenih znamk spodnjega perila Victoria's Secret, je prišla na začetku tedna. Direktor marketinga Victoria's Secret Ed Razek je za ameriški časnik Us Weekly povedal: "Po pogovoru sva ugotovila, da Karlie nima več časa, da bi lahko v celoti izpolnila obveznosti do znamke. Tako sva se strinjala, da po končanju pogodbe zapusti podjetje."

22-letna Klossova je v preteklem letu postala ambasadorka znamke L'Oreal Paris , postala pa je tudi obraz Chanelove dišave Coco Noir. Po pisanju medijev v ekipi ni slabega počutja.

My Angel Ball look from the @victoriassecret #VSFashionShow ❤️

A photo posted by @karliekloss on

"Karlie ostaja moja tesna prijateljica, oseba, ki jo občudujem in obožujem. Je ena izmed najboljših manekenk. Njena prihodnost nima mej in navdušen sem nad tem, kaj vse jo čaka. Karlie Kloss bo vedno moj angel."

Dva dni pozneje je prišla novica, da poleg Karlie Victorijine angelčke zapušča tudi 30-letna Doutzen Kroes. Novico o njenem odhodu je potrdil tudi Ed Razek, in to kar na Instagramu: "Ko sem objavil, da Karlie Kloss zapušča Victoria's Secret, sem dobil številna vprašanja, zakaj nisem povedal, da nas je konec preteklega leta zapustila tudi Doutzen Kroes. Dobro vprašanje. Preprost odgovor je, da bi to moral narediti. Doutzen je v Evropi dobila mamljivo ponudbo, ki jo je sprejela. Ni bilo spora. To je vse. Verjamem, da je Doutzen ena od najlepših na svetu. To sem ji že stokrat povedal, zdaj veste tudi vi."

Night night:)

A photo posted by Doutzen Kroes (@doutzen) on

Po stopinjah Karlie Kloss in Doutzen Kroes bi lahko kmalu šla še dva angelčka. Že dalj časa se govori, da naj bi najbolj znano blagovno znamko spodnjega perila zapustili Alessandra Ambrosio in Adriana Lima.

Ne spreglejte