Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
23. 8. 2017,
8.29

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

perilo Alma Ras PR članek

Sreda, 23. 8. 2017, 8.29

6 let, 6 mesecev

Alma Ras – prefinjena eleganca in udobje

Oglasno sporočilo

V Slovenijo prihaja blagovna znamka spodnjega perila in spalnega programa Alma Ras, ki bo ponudila vrhunske kreacije iz odličnih evropskih materialov za vso družino.

Alma Ras | Foto:

V Ljubljani in Mariboru svoje trgovine odpira podjetje Alma Ras, proizvajalec finega ženskega, moškega in otroškega spodnjega perila ter spalnega programa. Visokokakovostni materiali evropskega porekla, unikatni dizajn in širok izbor za vse generacije so samo nekatere značilnosti blagovnih znamk Alma Ras in Manners.

Alma Ras | Foto: Lastna blagovna znamka in sodelovanje s svetovno znanimi proizvajalci

Od ustanovitve leta 1998, simbolično na dan žena, podjetje Alma Ras stavi na žensko, spremlja njene potrebe in zahteve sodobnega časa.

Lastni razvojni in kreativni oddelek podjetja iz sezone v sezono prinaša inovativne in vrhunske kreacije, ki ponujajo izjemno udobje in funkcionalnost, kakovostni materiali pa zagotavljajo dolgotrajnost izdelkov.

Podjetje, ki ves čas vlaga v razvoj kadrov in tehnologije, danes zaposluje več kot tisoč ljudi. Ob domačem trgu v Bosni in Hercegovini so s svojimi izdelki prisotni tudi v Črni gori, na Kosovu, v Makedoniji, kmalu pa tudi v Sloveniji.

Alma Ras | Foto: Z dolgoletnimi izkušnjami in sodelovanjem s svetovno znanimi znamkami so z izvozom zajeli tudi velike svetovne trge, kar je dodatna potrditev kakovosti in jasno določene vizije.

Alma Ras za ženske, Manners za moške

Blagovna znamka Alma Ras neguje ženstvenost in prefinjeno eleganco.

Ženska znamke Alma Ras je "senzualna ob vsaki priložnosti", ob udobnih krojih in materialih, ki se nežno dotikajo telesa, pa posebno pozornost posvečajo dizajnu vsakega modela, ki poudarja senzualnost in privlačnost.

Alma Ras | Foto: Za prodorne in dinamične moške prihaja blagovna znamka Manners.

Različni tipi moških so navdih kreativnega oddelka podjetja, ki oblikuje širok izbor modnega in udobnega moškega perila ter pižam. Skrbno izbrani materiali, ob tem pa izjemni dizajni nedvomno poudarjajo okus sodobnih moških.

Alma Ras v Ljubljani in Mariboru

Slavnostno odprtje prve trgovine bo 24. avgusta ob 18. uri v Mercator centru Tabor v Mariboru, kjer bodo prve kupce razveselili s promocijskimi cenami in ugodnostmi.

Dan za tem, 25. avgusta, bo svoja vrata za kupce odprla še trgovina Alma Ras v Mercator centru Šiška v Ljubljani.

Več o blagovni znamki Alma Ras si lahko ogledate tudi na Facebooku Alma Ras Slovenija.

Alma Ras | Foto:

Ne spreglejte