Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
8. 3. 2022,
13.17

Osveženo pred

2 leti, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Deichmann superge čevlji moda PR članek

Torek, 8. 3. 2022, 13.17

2 leti, 1 mesec

Ali veste, kako osvežiti svojo omaro, ne da bi porabili preveč denarja?

Oglasno sporočilo
Deichmann_Pomlad_1200x800

Preverite naše predloge za najugodnejšo obutev in modne dodatke te pomladi! Zima se počasi poslavlja in mnogi imamo prave težave s prehodnim obdobjem, saj moramo kombinirati kose, za katere nimamo prave domišljije pri stajlingih, saj smo že porabili vse ideje, oblačila pa se nam zdijo že ponošena. Če tudi vi potrebujete pomoč pri tem, smo pripravili odličen vodnik za osvežitev stajlingov z novimi supergami, ne da bi pri tem porabili celo bogastvo.

Klasika ni nikoli slaba ideja

Deichmann_2 | Foto: Če se ne morete odločiti za svoj popolni par novih superg, se držite klasičnih oblik in barv. Džins, krila, obleke, pa tudi bolj elegantna ženska oblačila bodo videti odlično, če jih boste kombinirali s preprostim, vendar učinkovitim parom klasičnih superg. Blagovno znamko Bench so spoznali že številni ljubitelji kakovostne športne obutve, ki pri tem nočejo porabiti preveč denarja, zato jo toplo priporočamo tudi vam.

V Deichmannu boste lahko našli čudovit izbor najbolj iskanih sezonskih modelov superg Bench za vso družino.

Izstopajte na svoj edinstveni način!

Deichmann_3 | Foto: Če pa želite to sezono še posebej izstopati, vam svetujemo izbor različnih zanimivih vzorcev in barv, da bo vaš stajling v vsakem trenutku lahko izražal svojstven značaj in vašo osebnost.

Močne barve, dodatki, okraski in mali dekorativni elementi na supergah bodo zagotovo pritegnili poglede mimoidočih in poskrbeli, da bo vaša oprava vse kaj drugega kot dolgočasna.

Zakaj ne bi tudi svojega poslovnega videza osvežili z dodatkom superg z zanimivimi detajli, kot so kovinski dodatki, patenti, višji podplat? Vse to in še več lahko najdete v kolekciji blagovne znamke Graceland, ki je na voljo ekskluzivno v Deichmannu.

Ko se počutite udobno in dobro, ste tudi videti popolno

Deichmann_4 | Foto: Eden izmed razlogov, da so superge tip obutve, ki zares izpopolni čisto vsak videz, je ta, da se boljše počutimo v udobni obutvi, ki nam ponuja podporo in stabilnost. Velja pa tudi, da če se počutite dobro, boste tudi videti čudovito.

Superge blagovne znamke Esprit so po vsem svetu prepoznane po svoji funkcionalnosti in udobju, njihovi modeli pa vedno spremljajo svetovne trende. Vsako sezono v svojo kolekcijo vključijo nove, prekrasne dizajne. Bele ali modre superge boste z lahkoto kombinirali z vsakim klasičnim stajlingom, po drugi strani pa lahko izberete športne, bolj robustne superge v rjavkastih odtenkih. Te bodo čudovito poudarile krila srednje dolžine iz nežnejših materialov, ki so to pomlad tako priljubljeni.

Deichmann_Esprit_029_2 | Foto:

Superge so čudovit način, da v svojo garderobo vnesete nekaj pomladne svežine, pri tem pa ostanete znotraj svojega proračuna. Odločite se za obisk Deichmanna in našli boste odlične modele superg po zelo dostopnih cenah.

Preverite celotno kolekcijo na spletni strani www.deichmann.com.

Naročnik oglasnega sporočila je DEICHMANN D.O.O.

Ne spreglejte