Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
22. 7. 2014,
14.51

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Torek, 22. 7. 2014, 14.51

8 let

Adam Levine: najbolj seksi moški, ki obožuje fleksibilnost

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Adam Levine ni samo najbolj seksi moški preteklega leta, je tudi moški, ki mu odlično pristaja oblačenje v slogu "vseeno mi je".

Adam Levine ni le najbolj seksi moški preteklega leta po izboru revije People, ampak tudi eden od najbolj znanih ženskarjev, ki je pretekli teden dahnil usodni da manekenki Behati Prinsloo, pa tudi moški iz sveta zabave, ki se je v desetih letih udejstvovanja na glasbeni sceni iz moškega v razvlečenih majicah in vrečastih hlač spremenil v potetoviranega in seksi moškega, ki poleg udobnosti ljubi eleganco.

Ko je kot pevec skupine Maroon 5 leta 2004 prepeval pesmi z albuma Songs about Jane, je nosil udobne majice in široke hlače. Mogoče je res vzbujal pozornost kot vodilni pevec, a kot moški z okusom za oblačenje niti ne.

Stilska evolucija povezana z uspehom skupine Maroon 5 Njegov stilska evolucija je bila povezana z uspehom skupine. Ko je skupina leta 2007 izdala drugi zelo uspešen album, se je tudi Adamov slog oblačenja spremenil. Kar naenkrat smo ga na odru in v videospotih lahko videli v krojenih oblekah.

A način oblačenja, ki mu najbolje pristaja – seveda po našem mnenju –, je vsakdanji rockersko-ulični videz, dopolnjen s tatuji.

"Hočem, da so moja oblačila edinstvena" Tesne majice, pisane srajce in tesne hlače so na njem videti kot nekaj, kar je hitro navlekel nase. A to ne drži.

Za to, da je videti, kot da mu je vseeno, kako je oblečen, je potrebnega veliko napora. Levine obiskuje vintage trgovine, išče oblačila propadlih blagovnih znamk, obožuje srajce in išče hlače z odpadlimi gumbi ali madeži. Vse to pozneje vključi v svoj slog.

Moški, ki joka ob filmih in rad gol postopa po stanovanju, namreč obožuje posebna oblačila. "Ne želim kupovati majic in potem na kosilu z njo ugotoviti, da enako že nekdo nosi. Hočem, da so moja oblačila edinstvena. Ne nujno draga, ampak posebna."

Popolna nepopolnost Zanj je to le del zgodbe o popolni nepopolnosti, zgodbe, ki različne dele potegne v preprosto celoto. "Ko pogledaš človeka, ki se ima za modno ikono, so njegove obleke vedno kolaž različnih videzov in razpoloženj. Rad se zbudim v razpoloženju za športne hlače in sem potem ves dan videti kot psihopat. Lahko pa bom še isto noč vrgel nase obleko in šel ven kot poslovnež. Všeč mi je ta fleksibilnost. Tega ne bi počel, če mi ne bi bilo zabavno."

Ne spreglejte