Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
29. 11. 2016,
9.20

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Torek, 29. 11. 2016, 9.20

6 let, 6 mesecev

Zakaj ne drži, da se v Sloveniji nič ne dogaja?

Oglasno sporočilo

Še nekaj let nazaj je veljalo, da je Slovenija zaspana dežela, ki jo zanimive reči zaobidejo v velikem loku. Da se ljudje predajajo malodušju in večinoma ukvarjajo in obremenjujejo s tračarsko politiko ter se čudijo medijem, ki se jim novica o prvem snegu zdi tako pomemben dogodek, da je vsako leto na prvi strani. A to se je popolnoma spremenilo!

 | Foto:

Napovednik, najbolj priljubljen vodič po dogodkih, je pokazal, da še zdaleč ni res, da bi bila Slovenija dolgočasna dežela, saj slovenski prireditelji najavijo več tisoč dogodkov vsak mesec. Od manjših, za poznavalce, do takšnih, za katere slišijo vsi in jih gleda celotna Slovenija.

Obiskovalcem glasbenih dogodkov tako niso zanimivi samo Modrijani, ki so v privabljanju občinstva res pravi fenomen, ampak seveda tudi tuji zvezdniki in zvezdniške zasedbe. Tako ni čudno, da npr. Depeche Mode Stožice napolnijo do zadnjega kotička.

Napovednik se je tako dodobra uveljavil kot glavni vir informacij med tistimi, ki jih zanimajo prireditve in dogodki. Kdor si zaželi razširiti obzorja ali pa samo dobro zabavati, obvezno preverja ponudbo dogajanja na Napovedniku.

Uporabnik Napovednika lahko kadarkoli izve, kaj se tisti trenutek dogaja okoli lokacije, kjer se nahaja.

Med dogodki sta obiskovalcem najbolj zanimivi rubriki Gledališče Ljubljana in Prireditve Ljubljana. Tudi koncerti imajo seveda svoje navdušence.

Najbolj iskani prireditelji pa so Cankarjev dom, Špas teater, Lutkovno gledališče, SNG Maribor, Gledališče Celje in Prešernovo gledališče Kranj.

Poleg raznolikih prireditev uporabniki najdejo tudi učinkovite športne vadbe, jezikovne tečaje, strokovna izobraževanja, vrsto aktivnosti za otroke, simpatična druženja in mamljive prodajne akcije.

A to ni vse, kar ljudje spremljajo, saj poleg tekočih sporedov vseh dogodkov Napovednik vsebuje tudi kino spored. Čeprav se veliko govori o piratski sceni, Liffe in podobni dogodki še vedno poskrbijo za dober kino obisk.

Za tiste, ki pa si raje ogledujejo filme s kavča, je nepogrešljiv TV spored.

Najpopularnejši sporedi so RTV spored, POP TV spored, Kanal A spored, Planet spored in Klasik TV.

Po sporedih lahko preprosto brskajo z računalnikom, tablico ali na pametnem telefonu.

Napovednik izdaja tudi tiskano revijo, kjer naniza najbolj zanimive dogodke prihajajočih mesecev in ki jo vsak mesec brezplačno razdeljuje na množici zanimivih dogodkov. Revijo se dobi tudi na najboljših lokacijah, ki so nanizane na spletu in v reviji.

Tako prireditelji kot obiskovalci so iz vse Slovenije. Ker uporaba narašča, dogodkov pa je tudi vedno več, bo čez nekaj let še manj možnosti in razlogov, da bi rekli, da se v Sloveniji nič ne dogaja.

Ne spreglejte