Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
6. 4. 2017,
13.10

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Krvavec Luža

Četrtek, 6. 4. 2017, 13.10

6 let, 6 mesecev

Napovednik: Luža 2017

Oglasno sporočilo

Preživite velikonočne praznike malce drugače! V soboto, 15. aprila, se vrača legendarna Luža – sinonim za najbolj noro in zabavno tekmo ob koncu smučarske sezone, ki že dvanajsto leto združuje ljubitelje zime in poletja.

 | Foto:

Najdrznejši se boste lahko pomerili v številnih disciplinah – od smučanja in deskanja do plavanja in potapljanja v 25-metrskem bazenu, ohlajenem na (prijetnih) sedem stopinj Celzija! Prijavite se lahko tukaj.

Vsi, ki želite ostati na suhem, pa boste vse te vragolije lahko nagradili z bučnim navijanjem in spodbujanjem svojih favoritov.

Organizatorji tudi letos obljubljajo spektakularno soboto z odličnimi triki, najboljšo "après ski" zabavo ter nepozabnim druženjem. Za glasbeno podlago bo poskrbel Recycle Man band playing Ali En Greatest hits. Who’s the real Kekec?.

Tudi za vreme je poskrbljeno, zato ne pozabite sončnih očal. Se vidimo na Luži 15. aprila od 12. ure na Krvavcu (Plaža).

Mimogrede, prihodnji teden bo potekala tudi nagradna igra, v kateri se boste lahko potegovali za VIP-vstopnice za ogled letošnje Luže, ki bo pričarala še pristnejšo izkušnjo.

Ne spreglejte