Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
21. 3. 2019,
15.33

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Vsebino omogoča Špas teater

Natisni članek

komedija Špas teater advertorial odnosi

Četrtek, 21. 3. 2019, 15.33

2 meseca, 3 tedne

Najboljši recept za odlično predigro

Vsebino omogoča Špas teater
usta zapeljevanje

Le kaj je boljšega za samozavest od tega, da nam uspe poskrbeti za res vroče dogajanje med rjuhami? Veliko je odvisno od vrhunske predigre.

Žal nas je veliko prepričanih, da mora biti vsaka posteljna dogodivščina kričeče nepozabna, zato smo prevečkrat razočarani. Resnica je namreč takšna, da smo večinoma zelo zadovoljni že s povprečnimi dosežki. To pa ne pomeni, da ni prostora za preizkušanje novih stvari. Kje poiskati navdih?

Vez, ki združuje pare

par smeh ljubezen | Foto:

Znanost pravi, da so pari, ki se skupaj veliko smejejo, bolj srečni in da so njihove zveze močnejše. Najboljše je, če se skupaj smejimo istim stvarem. Že spomin na dogodke, ko smo se skupaj od srca nasmejali, deluje kot dobra začimba zveze.

Če ne vemo, kako se sprostiti v zvezi, se moramo večkrat opomniti, da se ne smemo jemati preveč resno. To ne deluje dobro na humor. Tistim, ki vse jemljejo preveč resno, se lahko zgodi, da se v domačem okolju vedejo enako zadržano kot v službenem. Seveda bomo resni, ko je treba nekaj urediti, a ne pozabimo na navihanost, sproščenost in otročjo nagajivost. Zabavni trenutki se bodo začeli kar spontano nizati.

Po navdih v gledališče

Bombastična komedija, v kateri boste zardevali, se od srca nasmejali in definitivno izboljšali svoj odnos! Ali pa dobili novega ljubimca!

Špas teater Seks nasveti | Foto:

Ker so možgani človekova najbolj erogena cona, se lahko po navdih odpravimo tudi v gledališče. Med komedijo, ob kateri bomo zardevali in se od srca nasmejali, se bomo sprostili in nedvomno izboljšali odnos s svojim najdražjim. Veliko smeha je vedno odlična predigra.

Za res zvrhano mero zabave so poskrbeli v Špas teatru, ki je pripravil žgečkljivo komedijo za pare, "solo" večere za dekleta, dame, fante ali gospode.

Najboljša komedija za pare – naravnost z Broadwaya

Komedija režiserke Nine Kleflin Seks nasveti od A do Ž, ki bo po ameriški turneji prvič premierno predstavljena v Špasu teatru.

Seks nasveti od A do Ž avtorja Matta Murphyja je komedija, ki je bila najdlje predvajana v Off-Broadway produkciji in je bila napisana po uspešni knjižni predlogi Sex Tips For a Straight Woman From a Gay Man, ki je bila prevedena v 17 jezikov. Knjiga ima že status kultnega pop fenomena.

Špas teater Seks nasveti | Foto: Romantična komedija Seks nasveti od A do Ž ne pozna tabujev o seksu.

Za res zvrhano mero zabave so poskrbeli v Špas teatru, ki je pripravil žgečkljivo komedijo za pare, dekleta, dame, fante ali gospode, za rojstnodnevne zabave, dekliščine. Komedija bo idealna izbira za "solo" večere za dekleta, dame, fante ali gospode, za nepozabna druženja s kolegi, sprostitve po "šihtu" ... Z ogledom te komedije bomo v svoje medosebne odnose vnesli povsem novo dimenzijo.

Režija: Nina Kleflin

Igrajo: Marko Miladinović, Nadiya Bychkova in Primož Vrhovec

Predstave: OMEJENO ŠTEVILO PONOVITEV od 23.3. do 12.4. v Mengšu, Celju, Novi Gorici, Zagorju, Lendavi in Mariboru.

Kdo lahko ženskam svetuje bolje kot gej?

Špas teater Seks nasveti | Foto: Ste vedeli, da najboljši nasveti vedno prihajajo neposredno 'od pravega vira' – geja.

Na lokalni univerzi oddelek za slavistiko prireja literarne večere, kjer se predstavljajo priznani avtorji. V čevlje moderatorke, po hecnem spletu okoliščin, stopi sramežljivo dekle, ki se mora hočeš-nočeš srečati z avtorjem vročega bestsellerja s seksi vsebino – gejevimi nasveti za seks.

Moderatorka, gej in mačo-hišnik si delijo oder, občinstvo in naklonjenost. Drug drugemu postanejo poskusni zajčki. Hišnikovi atributi morda ne bodo več le za premikanje pohištva.

Nasvetov za boljši seks ni nikoli preveč

Špas teater Seks nasveti | Foto: Gejeve sočne, predvsem pa nazorne inštrukcije so drugačne, kot so nam jih predstavili v osmem razredu pri biologiji. Zvemo vse od tega, kako se spogledovati v baru, do bolj mesenih domislic, recimo, kako vzburiti moškega v štirih preprostih korakih.

Ali bodo tudi vsi nasveti dovolj navdihujoči za precej zadržano ljubiteljico knjig? Komu bo uspelo in kaj, pa naj se razkrije na odru sproščene komedije, ob kateri bomo malce zardevali, predvsem pa se bomo noro zabavali – tudi če pozneje ne bomo upoštevali vseh erotičnih nasvetov.

Dva mokra palca gor

Kot so ob predstavah izvirne komedije zapisali svetovni mediji, se lahko veselimo večera, polnega smeha.

  • "Vroči. Blazno zabavni. Morda še boljši kot seks!" Columbia Spectator
  • Veliko smeha in poredna zabava! Magazin Las Vegas
  • Ena najboljših show-komedij, ki jih boste videli letos! Theater.mania
  • Presneto žgečkljivi! Eden najboljših večerov za zmenke, ki si jih boste ogledali letos! TheaterMania.com
  • Dva mokra palca gor! Out.com
Ne spreglejte