Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
4. 3. 2016,
11.59

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

kulinarika zabava restavracija FNX

Petek, 4. 3. 2016, 11.59

6 let, 6 mesecev

Zdrava kosila in ameriški burgerji z avenije Madison

Oglasno sporočilo

FNX na Letališki cesti v Ljubljani je sodobna evropska restavracija, kavarna in bistro v enem.

Skrbno pripravljene jedi, kreativno vzdušje in sproščen delovni tim so razlog, da FNX vsakodnevno obiščejo številni gostje, ki prisegajo na sodoben, urban način življenja in kakovostno ponudbo.

Gre za trendovski koncept t. i. oglaševalskega lokala, ki sledi vzorcem in grafičnim zgodbam razvpite TV-serije Oglaševalci (MadMen). Plakati iz šestdesetih let obljubljajo oglaševalsko doživetje iz najboljših časov oglaševalskega posla z avenije Madison. Pri zasnovi lokala so sledili sodobnim arhitekturnim trendom in s prefinjeno opremo zastavili odprt prostor v dveh nadstropjih.

Pripravljajo izbrano ponudbo mediteranske zdrave prehrane in prigrizkov, ki sledijo zapovedim sodobne svetovne kuhinje. Postrežejo vam z okusnimi testeninami ali rižotami brez glutena in zdravimi solatnimi krožniki s piščancem, tunino ali kraljevimi kozicami s koromačem in mangom.

Skrbijo za izvirno dnevno ponudbo malic in kosil s sezonskimi sestavinami in svežo zelenjavo lokalnih pridelovalcev. Ugodne cene malic in sveže pripravljenih kosil a la carte vabijo predvsem goste, željne sodobnega ambienta, zdrave prehrane in prijaznega osebja. Lokal je odprt vsak dan od 8.00 do 20.00 ure, ob sobotah in nedeljah pa je lokal na voljo za zasebne ali poslovne zabave, za praznovanja rojstnega dneva ali zabave in koncerte kar tako!

Posebnost lokala so ameriški burgerji. Najpopularnejši so klasični goveji MadMen Burger iz stoodstotno slovenskega govejega mesa, Rib Burger iz počasi pečenih rebrc, pripravljenih na prav poseben način, Irish Burger ter pikantni piščančji Spicy Burger! Burgerji so poslastica za vse gurmane, idejo za recept popularnega Rib Burgerja pa so priredili po receptu znane harlemske restavracije Dinosaur BBQ. Vse burgerje postrežejo s pečenim krompirčkom in različnimi okusnimi omakcami.

V FNX so že večkrat uspešno dokazali, da se njihov prostor lahko spremeni tudi v vrhunsko prizorišče poslovnih ali družabnih dogodkov, sami pa so v stilu Hard Rock Cafeja in v sodelovanju z Rock Radiem pripravili že več koncertov in vsekakor lahko pričakujemo še kakšnega. Naslednji rock večer bo na sporedu že naslednji petek, 18. marca, in sicer Irish RockRadio party ob praznovanju irskega praznika St. Patrick's!

Lepo vabljeni na Letališko cesto v FNX deželo izbranih okusov in dobre zabave.

Foto: FNX

Ne spreglejte