Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
9. 2. 2024,
12.28

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Oglasno sporočilo

Natisni članek

nagrada PR članek koktajli tekmovanje Badel Masterclass

Petek, 9. 2. 2024, 12.28

2 meseca, 2 tedna

Zablestite s svojimi barmanskimi sposobnostmi na tekmovanju Badel Masterclass in osvojite 30.000 evrov

Oglasno sporočilo
2 | Foto Badel Masterclass

Foto: Badel Masterclass

Prvič imamo v Sloveniji možnost prijave na največje regionalno tekmovanje barmanov. Pohitite, saj so prijave odprte le do 16. februarja.

Gre za karierno priložnost, ki je ne gre izpustiti. Pritegnila bo vse strastne in kreativne barmane, ki želijo pokazati svoje izjemno znanje. Seveda govorimo o največjem regionalnem tekmovanju barmanov Badel Masterclass! Tekmovalci bodo svoje barmanske sposobnosti pokazali na najbolj razburljivem in največjem barmanskem tekmovanju v regiji, kjer ne bodo preverjali le znanja, temveč tudi veščine in strast do sveta pijač. In nagrade? Glavna nagrada vam lahko odpre karierno pot. Zmagovalcu, ki bo izbran iz Hrvaške, Slovenije, Bosne in Hercegovine, Makedonije, Srbije in Črne gore, bo poleg možnosti izmenjave znanja in izkušenj zagotovljena fantastična denarna nagrada v višini 30.000 evrov. Poleg vsega bo postal še ambasador blagovne znamke Badel. Za drugo mesto je zagotovljenih 4.000 evrov, nagrada za tretje mesto na tekmovanju pa je 2.000 evrov.

6 | Foto: Badel Masterclass Foto: Badel Masterclass

Prijave zbirajo do 16. februarja, marsikomu pa bo spodbuda za prijavo prav bogat nagradni sklad. Prijave so odprte za vse iz Hrvaške, Slovenije, Bosne in Hercegovine, Makedonije in Srbije, na tekmovanje v Beogradu pa se lahko prijavijo vsi iz Črne gore. Pravila in pogoje sodelovanja najdete na povezavi Badelmasterclass.com. Vsi polnoletni kandidati s stalnim prebivališčem v državi, v kateri se prijavljajo, morajo po preverjanju pogojev sodelovanja izpolniti podatke za dostop na strani Badel Masterclass na povezavi.

Kaj si lahko obetamo od tekmovanja? Badel Masterclass bo potekal v treh razburljivih krogih. Prvi je sestavljen iz spletnega preizkusa teoretičnega znanja in bo potekal po preverjanju prijav 18. februarja na spletni strani https://badelmasterclass.com. 20 tekmovalcev iz vsake države, ki v najkrajšem času pravilno odgovorijo na največ vprašanj, se uvrsti v drugi krog, ki bo potekal v petih mestih: Zagrebu, Beogradu, Ljubljani, Sarajevu in Skopju. Vseh 100 tekmovalcev bo imelo priložnost pokazati svoje znanje na regionalni ravni. Tretji finalni krog tekmovanja bo zbral najuspešnejše iz drugega kroga. Finale bo potekal v Zagrebu od 8. do 16. aprila, kjer se bodo pomerili najboljši kandidati iz vseh držav, ki se bodo potegovali za zmago in nagrado 30.000 evrov, ki jo bo prejel najbolje ocenjeni tekmovalec.

1 | Foto: Badel Masterclass Foto: Badel Masterclass

Ne izpustite priložnosti in se pridružite največjemu regionalnemu tekmovanju barmanov. Pokažite, zakaj si zmago zaslužite prav vi. Ne oklevajte in se prijavite še danes. Recept, kako osvojiti srca sodnikov in občinstva, prepuščamo vam! Brez dvoma nas čaka nepozaben show.

Več na https://badelmasterclass.com


Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola lahko škoduje zdravju.

Naročnik oglasnega sporočila je Badel Masterclass.

Ne spreglejte