Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
14. 6. 2018,
11.58

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

kulinarika dobrodelnost PR članek Rio Mare

Četrtek, 14. 6. 2018, 11.58

5 let, 10 mesecev

Slastno okrepčilo Deželaka navdalo z energijo

Oglasno sporočilo
Rio Mare

Dobrodelnost nima meja. Rio Mare je tokrat skupaj z Miho Deželakom v sklopu akcije Deželak=junak sprejel izziv. Po gospodinjstvih in pri mimoidočih je moral Miha na svoji poti z rikšo od Term Čatež do Novega mesta zbirati izdelke Rio Mare.

Ker mu je seveda uspelo zbrati dovolj produktov, je Rio Mare že drugič prispeval denarno donacijo v višini 2.000 eur v sklad za počitnice na morju za otroke iz socialno ogroženih družin. Za lačne želodčke je na cilju v Novem mestu poskrbela Ana Žontar Kristanc, ki je pripravila pravo kulinarično razvajanje za celotno Deželakovo ekipo in mimoidoče.

Rio Mare | Foto:

Ana Žontar Kristanc, aktivna ženska, mamica dveh otrok in blogerka, je za pogumno ekipo z Deželakom na čelu pripravila svež in lahkoten obrok, ki so ga zmazali kot za šalo: "Ponosno sodelujem z znamko Rio Mare, saj so letos že drugo leto zapored podprli dobrodelno akcijo Radia 1, kjer po domače povedano "mučijo Deželaka" – ampak z dobrim namenom. Zato sem se jim pridružila tudi sama. Namen je zbiranje sredstev za otroke, ki si ne morejo privoščiti morja oz. počitnic. Če s svojo pomočjo lahko pripomorem, da zberejo več, potem res s še večjim veseljem. Vsak malček in malčica si zasluži teden morskega veselja. Se strinjate?"

Rio Mare | Foto:

Preberite Anin blog, kako je razveselila Deželaka in njegovo ekipo.

Deželak in njegovi zvesti sopotniki so bili navdušeni nad lahko tunino solato na kolobarjih sveže kumare (recept smo objavili tudi na Siol.net/trendi) in pa domačimi girosi s tunino in pinjolami (recept najdete tukaj). Preverite, saj se v recepturi skriva celo namig, kako pripraviti domači naan in kisle kumare.

Rio Mare | Foto:

Nezamenljiv okus in kakovost izdelkov Rio Mare nas na naših mizah spremljata že več kot 50 let, nad njimi pa so bili iskreno navdušeni tudi dobrodelni člani Deželakove ekipe. Še posebno so jih prepričali Rio Mare Leggero in Rio Mare Natura, ki sta odlična zaveznika za vse, ki želite ohranjati svojo formo, brez odpovedovanja edinstvenemu okusu tunine Rio Mare. Rio Mare Leggero namreč zagotavlja prvovrsten okus tunine s 60 % nižjo vsebnostjo maščob in omogoča, da je ta enostavno prebavljiva in lahkotna. Prav tako svež in lahek obrok predstavlja Rio Mare Natura, ki velja za revolucijo v segmentu tunine v lastnem soku.

Rio Mare | Foto:

Ana je tokrat s svojo kulinarično žilico in novimi izdelki Rio Mare poskrbela, da so lahko Deželaka in njegovi junaki s polno paro nadaljevali svojo dobrodelno akcijo. Neverjetna, kar 7 etap dolga turneja Mihe Deželaka je zaključena. Na kar 500 kilometrov dolgi Rio Mare | Foto: poti je s skupnimi močni vseh sodelujočih zbral 157.117 EUR. Na morje se bo tako odpravilo več kot 600 otrok, nekateri pa bodo tudi prvič občutili, kako slano je morje in kako se lahko skrijejo v senco pod borovcem med igro.

Prav tako ne zamudite Rio mare Leggero in Rio mare Natura SMS nagradne igre, v kateri se vse do konca junija vsak teden potegujete za glavno nagrado – aktivno zapestnico MIO MiVia™ Essential 350, ki poskrbi za še preprostejše upravljanje našega zdravega življenjskega sloga. Obenem lahko s sodelovanjem prejmete tudi tedenske pakete slastnih izdelkov Rio Mare v vrednosti 20 evrov. Ob nakupu Rio Mare Leggero ali Natura in še enega izdelka Rio Mare po vaši izbiri ne pozabite poslati SMS-sporočila s ključno besedo RIOMARE in številko računa na številko 3131, nato pa le še držite pesti, da bo sreča na vaši strani.
Ne spreglejte