Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
25. 8. 2017,
22.26

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Sava Turizem

Foto: Sava Turizem

Natisni članek

advertorial Sava turizem Bled sladoled

Petek, 25. 8. 2017, 22.26

2 meseca

Še vedno lahko glasujete za Bled, da postane najboljša sladoledna destinacija na svetu

Vsebino omogoča Sava Turizem

Foto: Sava Turizem

Poseben sladoled, ki so ga na Bledu ustvarili to poletje, se imenuje Sladogled in še zmeraj vabi vse ljubitelje te sladice, da glasujete zanjo in tako Bledu pomagate doseči naziv svetovna prestolnica sladoleda.

sladogled bled sava turizem | Foto:

Glasujte za Sladogled!

Svoj glas lahko oddate s svojim računom na Facebooku na povezavi soolnua.com, in sicer enkrat na dan vse do 31. avgusta.

Bled ponuja veliko, tudi v ponudbi vrhunskih sladoledov je nekaj posebnega. Obiskovalcem ponuja veliko naravnih lepot, vrhunsko turistično ponudbo in posebno energijo. Tudi letos se poteguje za naslov najboljše sladoledne destinacije na svetu.

Sladoled, ki ostane v spominu za vedno

Pri uživanju sladoleda nista pomembna le okus in popolna postrežba, posebno piko na i vedno doda tudi lokacija, kjer si privoščimo sladoled. Vse skupaj se potem poveže v celoto, ki nam ostane v posebnem spominu.

Med obiskom Bleda zato ne pozabite obiskati Blejske sladoglednice, kjer vam bodo postregli poseben okus sladoleda z imenom Sladogled.

Prav ta se namreč poteguje za posebne zmagovalne stopničke. Že lani so sodelovali na tekmovanju Soolnua World Ice Cream Index in osvojili zavidanja vredno tretje mesto. Letos si želijo poseči še višje.

Oddajte svoj glas!

sladogled bled sava turizem | Foto:

Kot obiskovalec Bleda, ki se ga nikoli ne naveličamo, saj nam vedno znova ponuja dovolj razlogov za obisk, lahko prav vsak naredi nekaj, da bi se kot sladoledna destinacija letos povzpel še kakšno stopničko višje.

Najprej ga seveda okusite, bogastvo okusa pa okronajte z najlepšimi razgledi - na skrivnostno jezero, zasanjani otoček, romantični grad in mogočne gorske vršace! Obiščite Blejsko sladoglednico in uživajte.

Glasujte za Sladogled!

Svoj glas lahko oddate s svojim računom na Facebooku na povezavi soolnua.com, in sicer enkrat na dan vse do 31. avgusta.

Na sladoled v Sladoglednico

Okus Sladogled je sestavljen iz treh plasti: spodnja plast s temno čokolado s surovimi zrni kakava bo razvajala tisti del vas, ki se pride na Bled naužit prečudovite narave, srednja plast s kvinojino sladoledno kremo z mandeljni, cimetom in rozinami bo spodbudila tisti del vaše duše, ki na Bledu išče motivacijo in poživitev, zgornja plast iz bogatega mascarponeja pa bo pobožala vašo romantično plat. 

sladogled bled sava turizem | Foto:

Seveda bo veliko lažje, če boste odšli na Sladogled kar na Bled, kjer v sladoglednici lahko poskusite še številne druge mamljive okuse.

Slaščičarski mojstri so v led ujeli celo vrsto čarobnih okusov. Sadni okusi vsebujejo velik delež sadja in le toliko sladkorja, kot ga vsebuje sadje. Čokoladni okusi so kremasti in rahli, s prvovrstno čokolado. Poskusite jih v Blejski sladoglednici.

Bled_Sladogled | Foto:

Ne spreglejte