Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
7. 3. 2017,
10.30

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Babičin temni kruh Pekarna Grosuplje

Torek, 7. 3. 2017, 10.30

6 let, 6 mesecev

Samo dobre novice iz Pekarne Grosuplje: novi Babičin temni kruh

Oglasno sporočilo

Predstavljamo novi Babičin temni kruh s kvasnim nastavkom, ki smo ga zamesili iz več vrst moke, med njimi pšenične polnozrnate in ržene moke.

 | Foto:

Skrivnost odličnosti kruha s kvasnim nastavkom se skriva v posebni dolgotrajni pripravi testa. Najprej pripravimo kvasni nastavek, ki ga zamešamo iz moke, vode in ščepca kvasa ter pustimo počivati vsaj pol dneva. Tako je mogoče najbolje izkoristiti naravne danosti uporabljenih sestavin in ustvariti okusne hlebce kruha, kot so jih poznale naše babice. Takšen je tudi Babičin temni kruh. Odlikujejo ga izjemna polnost okusa domačega temnega kruha, izrazita aroma ter mehka in sočna sredica, obdana z mamljivo hrustljavo skorjo.

Babičin temni kruh je narejen z ljubeznijo in lepimi spomini na babičino dišečo kuhinjo.

Od marca je na voljo v vseh trgovinah Mercator.

 | Foto:

15 zlatih odličij

Na 17. podelitvi zlatih priznanj najboljšim pekovskim izdelkom, ki jih vsako leto podeljuje Sekcija za pekarstvo v okviru GZS, je blagovna znamka Pekarna Grosuplje prejela kar 15 zlatih odličij, ki dokazujejo vrhunsko kakovost naših izdelkov.

Za svojo odličnost so zlata priznanja prejeli Krjavelj, Sosed, Malnar, Matevž, Korošec, Pirin polnozrnat kruh, Domači koruzni, Domači ajdov in Domači rženi hlebček, Hud kruhek brez kvasa, Babičin kruh, Piknik ciabatta, Skorjavc, Skorjavc - temni in Skorjavc - pirin.

Odličja, ki veljajo za najuglednejše priznanje na področju pekarstva v Sloveniji, nas zavezujejo, da bomo svoje delo tudi v prihodnosti opravljali z največjo mero kakovosti, predanosti in ljubezni do kruha.

 

Ne spreglejte