Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
13. 2. 2018,
13.20

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Argeta

Natisni članek

advertorial Argeta

Torek, 13. 2. 2018, 13.20

2 meseca, 2 tedna

Prijavite se na nepozabna doživetja in uresničite svoje sanje!

Vsebino omogoča Argeta

Najboljše sanje so tiste, ki jih lahko uresničimo. In prav Argeta jih bo v svoji novi nagradni igri Nepozabna doživetja uresničevala in nekaterim izmed vas pričarala prav poseben dan.

letalo | Foto:

To bo dan, ki ga nikoli ne boste pozabili! Prijavite se v novo nagradno igro Nepozabna doživetja in z malo sreče boste prav vi eden izmed srečnežev, ki jim bo Argeta omogočila najbolj noro, adrenalinsko, romantično in slastno kulinarično pustolovščino na katero lahko povabite tudi svoje najdražje.

Sodelujete lahko do 22. februarja, Argeta pa vam je pripravila kar pet nepozabnih doživetij, med katerimi lahko izbirate. Katero vam je najbolj pisano na kožo?

vesolje, zvezde | Foto: Od podzemlja do vesolja: pot se bo začela z zasedo pravega rudarskega vlaka, ki vas bo zapeljal globoko v podzemlje Pece. Tam se skrivajo jezera in brzice, ki jih boste osvojili s kajaki. Ob tem vam bodo zelenjavni namazi dali energijo, da se povzpnete vse do središča evropskih vesoljskih tehnologij KSEVT, kar bo neverjeten dan za vedno zapisalo med zvezde. Prijavi se in nasiti svoj pustolovski duh!

Primerno za štiri osebe (nad 10 let in višje od 150 centimetrov, ni primerno za epileptike)

Datum odhoda: 8. 4. 2018

Prijavite se

letalo | Foto: Piknik nad oblaki: zasebni voznik te bo z izbrancem ali izbranko z atraktivno električno teslo zapeljal do vetrovnika v Logatcu, kjer se bosta pod skrbnim nadzorom inštruktorjev kot ptici zabavala med čisto pravim letenjem. Izjemen dan se bo zaključil z ekskluzivnim razvajanjem in večerjo v vrhunskem hotelu na Obali, ki bo vajine občutke kljub varnemu pristanku obdržal v višavah, tam nekje med oblaki. Primerno za dve osebi (ni starostne omejitve).

Datum odhoda: 1. 4. 2018

Prijavite se

zipline | Foto: Adrenalinska norčija: po divjem spustu ob hitrosti do 60 km/h in s spektakularnim razgledom vam bodo moči povrnili slastni prigrizki z zelenjavnimi namazi Argeta, pot pa vas bo nato ponesla vse do smaragdne lepotice Soče. Njen razposajen tok boste premagali z rafti in se ob koncu dneva počutili resnično zmagoslavno.

Primerno za štiri osebe (nad 16 let).

Datum odhoda: 15. 4. 2018

Prijavite se

porsche 911 turbo S | Foto: Porsche Foto: Porsche Sanjska dirka: vaše srčne utripe bodo na visoke obrate spravljali dirkalniki BMW E36 325i, Opel Speedster in Porsche 911 GTS. Primerno za štiri osebe (vsi udeleženci morajo biti polnoletni in imeti vozniško dovoljenje).

Datum odhoda: 25. 3. 2017

Prijavite se

tejani | Foto:

 

Magična ustvarjalnica: Teja in Jani, znana kot Tejani, vas bosta v zabavni kulinarični delavnici naučila novih slastnih trikov.

Primerno za šest oseb (nad 15 let).

Datum odhoda: 18. 3. 2018

Prijavite se

 

Argeta vedno v družbi nepozabnih doživetij

Argeta je spisala že številne nepozabne zgodbe prežete z neverjetno okusnimi doživetji. Nadaljuje jih z novo samosvojo in še posebej slastno zgodbo o Argeta zelenjavnih namazih, ki so ustvarjeni, da nežno pobožajo vaše brbončice in hkrati poskrbijo, da si v tem hitrem življenjskem tempu vzamete čas za zdrav in iskriv obrok.

Argeta | Foto:

Ta nova linija namazov razveseljuje tako vegane kot strastne mesojedce, saj vsako jed popestrijo z zelenjavo, ki nam je pogosto primanjkuje.

Z ozirom na sodoben način življenja so zelenjavni namazi Argeta skrbno pripravljeni na osnovi čičerke – beljakovinske bombe, ki je osvojila svet – in ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev arome, glutena ali barvil. Kljub temu pa barviti namazi sestavljajo mavrico okusa, saj je odtenek prav vsakega namaza neponovljiv, zahvaljujoč naravnim sestavinam.

Novo linijo zelenjavnih namazov Argeta sestavlja pet okusov: humus natur, rdeča pesa in hren, paprika pikant, črne olive in rdeča paprika.

Vsak dan svojega ali pri vsakem obroku novega?

Ni pomembno, na kakšen način bo Argeta popestrila vaš kulinarični vsakdan, saj je pomembno le to, da se popolnoma predate njeni igrivosti.

kuhanje, kuhinja, obrok | Foto:

Rdeča paprika: neobičajno okusen namaz, ki bo nedvomno popestril vse vaše kulinarične mojstrovine – prileže se k bolj prefinjenim in kompleksnim receptom ali hitrim prigrizkom.

Humus natur: doživite neokrnjen okus čičerike! Privoščite si ga s sveže pečenim kruhom, hrustljavim korenčkom ali pa kar s prstom. Užitek je neizogiben!

Črne olive: namaz, poln sredozemskega temperamenta, bo v vas prebudil željo po bolj vročih poletnih ritmih in slastnih morskih specialitetah. To je ljubezen na prvi okus.

Paprika pikant: paprika z nagajivo pikantnim okusom bo v brbončicah zagotovo prebudila val dobre energije ... pa naj bo to ob zajtrku, malici ali večerji.

Rdeča pesa in hren: : privoščite si neobičajno, a izjemno kombinacijo ostrega hrena in sladke rdeče pese. Vprašanje je samo eno: Kako jih imate pa vi najraje? Na kreker ali z grisini?

 

Ne spreglejte