Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 12. 2016,
9.36

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Ponedeljek, 5. 12. 2016, 9.36

6 let, 7 mesecev

Prepustite se čarobnemu ambientu gostilne Pri Peclju

Oglasno sporočilo

V predprazničnih dnevih je vsak dan primerna priložnost za praznovanje, družinsko srečanje ali kosilo s prijatelji in poslovnimi gosti.

gostilna pri peclju | Foto:

Ni vseeno, kje praznujemo in se srečujemo, saj je od dobrega ambienta odvisno, kako se bodo naši povabljenci počutili in s kakšnimi spomini bodo odšli domov.

Gostilna pri Peclju, ki je le pet kilometrov oddaljena od ljubljanske obvoznice, je pravi naslov za vsa praznovanja, poroke, srečanja, seminarje, piknike in kosila ob koncu tedna.

Tokrat vabijo na decembrska praznovanja, ki vam bomo ostala v spominu že zaradi izjemnega ambienta.

gostilna pri peclju | Foto:

Za hitra kosila in dolge poroke

Gostilna ponuja gostom glede na njihova pričakovanja več različnih ambientov. Prostori se hitro prilagajajo potrebam, ki jih gostje izrazijo. Gostilna z izjemno dolgo tradicijo je vedno ponujala nekaj, po čemer se je razlikovala od drugih.

gostilna pri peclju | Foto:

Prostor ob bifeju je namenjen gostom, ki se zadržujejo v gostilni kratek čas. V majhni sobi se radi ustavijo njihovi stalni gostje ob praznovanju manjših družinskih dogodkov, kot so praznovanja rojstnega dne v krogu družine in obletnice poroke.

V največji sobi, ki sprejme do 130 ljudi, prirejajo poroke, seminarje, večje družinske dogodke. Na voljo pa je še ena soba, ki sprejme do 30 ljudi. Ta prostor si radi izberejo družbe, ki želijo imeti večjo zasebnost.

Oglejte si njihovo ponudbo z jedilnega lista in si rezervirajte svoj termin Pri peclju. Osebje gostilne Pri Peclju se prilagaja gostom, tako da pri organizaciji dogodka poskrbi za menije po vašem okusu.

gostilna pri peclju | Foto:

gostilna pri peclju | Foto: Gostilna Pri peclju

Cesta v Kresnice 19, Podgrad 1000 Ljubljana

Telefon: 01 528 12 41, 041 218 426

E-pošta: gost.pri.peclju@siol.net

www.gostilnapripeclju.si

Ne spreglejte