Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
24. 6. 2016,
10.37

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Rio Mare

Foto: Rio Mare, Thinkstock

Natisni članek

advertorial Rio Mare recept predjed

Petek, 24. 6. 2016, 10.37

2 meseca, 1 teden

Predjedi, ki zadovoljijo tudi najbolj prefinjene goste

Vsebino omogoča Rio Mare

Foto: Rio Mare, Thinkstock

Vsaka prava pogostitev se začne s predjedjo, pri kateri gostitelj lahko izrazi svojo kulinarično ustvarjalnost. Predstavljamo prigrizke, s katerimi boste navdušili tudi najzahtevnejše gurmane.

S preprostimi triki ustvarite vrhunsko predjed

Potrebujete le nekaj ustvarjalne žilice ter pomoč slastnih namazov Rio Mare in slasten prigrizek je pripravljen. Do zdaj sta nam kulinarično ustvarjanje polepšali dve slastni liniji, Rio Mare Pate in Rio Mare Rustico, ki se jima tokratno poletje pridružuje kar pet novih okusov.

Ponudbo priljubljenih slanih namazov, primernih za vsako priložnost in različne potrošnike, so obogatili s tuninim namazom, tuninim namazom s papriko, namazom s kuhanim pršutom, s piščančjim namazom in piščančjim namazom s paradižnikom.

 | Foto: Tudi okusen zajtrk ali lahek popoldanski prigrizek

Ni treba, da razvajate samo goste, nekaj slastnega razvajanja privoščite tudi sebi. Z namazi Rio Mare poživite zajtrk ali popoldanski prigrizek.

Zakaj jih tako obožujemo?

Vse namaze Rio Mare odlikujejo zelo mehka tekstura, ki se z lahkoto maže, njihov slasten okus in vsestranskost, saj so primerni tako za zajtrk kot popoldansko malico ter tudi za bolj zahtevne predjedi in prigrizke. Vsi novi namazi, razen namaza s kuhanim pršutom, so brez konzervansov ter so bogat vir beljakovin.

Recepti za predjedi, ki nikoli ne razočarajo

Ti prigrizki vas ne bodo pustili ravnodušnih. V glavni vlogi so tunini namazi iz kakovostnih sestavin, ki v hitrem času postanejo vrhunska predjed.

Popečen kruh z namazom iz tunine in jajcem na oko

 | Foto: Sestavine za štiri osebe: 1 debela rezina domačega kruha, 1x Rio Mare Paté namaz s tunino ali Rio Mare Paté namaz s tunino z rdečo papriko, 1 jajce, pol rdeče čebule, nekaj listov zelene solate, ekstra deviško oljčno olje, 1 žlička vinskega kisa, sol, sveže mleti črni poper.

Priprava: Na žaru popecite kruh. Čebulo na tanko narežite, popražite na olju v ponvi, solite in počakajte, da porumeni. V ponvi zavrite vodo in kis. Ko voda zavre, vanjo razbijte jajce in kuhajte 3 minute, da se jajce strdi. Na kruh razporedite solato, na debelo namažite s tuninim namazom, dodajte jajce, porumenelo čebulo in nekaj popra. Takoj postrezite.

Popečeni kruhki s piščančjim namazom

 | Foto: Sestavine za štiri osebe: 2x Rio Mare Paté piščančji namaz ali Rio Mare piščančji namaz s paradižnikom, 2 paradižnika, nekaj lističev rukole, polnozrnat kruh.

Priprava: Kruh narežite na rezine in ga rahlo popecite.  Paradižnik narežite na tanke rezine. Popečene kruhke na debelo premažite z namazom in obložite z rezinami paradižnika. Jed okrasite z lističi rukole. Jed lahko pripravite tudi drugače: namesto paradižnika uporabite rezine sira.

 

 

Kebab s pisanimi kvadratki

 | Foto: Sestavine za štiri osebe: 8 rezin kruha, 2 jedilni žlici majoneze, 1 zrel paradižnik, 1x Paté namaz s kuhanim pršutom, 60 g kremnega sirnega namaza.

Priprava: Odstranite skorjo iz kruha, sesekljajte paradižnik in ga zmešajte z majonezo. Kremni sirni namaz namažite na 2 rezini kruha in čez dodajte namaz iz črnih oliv. Oba kosa prekrijte  z 2 rezinama kruha in ju namažite s kremnim sirnim namazom in Paté namazom s tunino. Nadaljujte z novima 2 rezinama kruha, ki namažite z majonezo in paradižnikom. Zaključite s preostankom kruha. Večplastni sendvič razrežite na 4 dele in skoznje nabodite lesena nabodala. Pojejte takoj ali do serviranja pokrijte s folijo za živila.

Nagradna igra je končana! Objavljamo seznam nagrajencev:

 | Foto:

Nagrajenci, ki prejmejo izdelek Rio Mare + USB ključ 8GB ali nožek za mazanje, so:

Marija Čep

Polona Puhar Gornik

Žarko Gorenjc

Bernarda Gradišar

Bernarda Grimšič

Dragica Markun

Boštjan Medved

Radojka Mezek

Ivanka Novak

Nataša Škrabec

 

Čestitamo!

Ne spreglejte