Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 6. 2017,
16.29

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,05

Natisni članek

Julian Assange veganstvo Azurna obala Christophe Leroy restavracija Pamela Anderson

Torek, 20. 6. 2017, 16.29

6 let, 6 mesecev

Pamela Anderson odpira restavracijo na Azurni obali

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,05
Pamela Anderson | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Plavolasa zvezdnica je združila moči z znanim francoskim kuharjem in bo julija na jugu Francije odprla vegansko restavracijo.

Pamela Anderson že nekaj let pozornost bolj kot z igralstvom vzbuja kot glasna zagovornica pravic živali, v zadnjem času pa tudi zaradi vse glasnejših govoric, da je v razmerju z ustanoviteljem WikiLeaksa Julianom Assangeem.

Te govorice je še okrepila z javnim pismom, ki ga je objavila na svoji spletni strani. V tem državnike, predvsem francoskega predsednika Emmanuela Macrona in vodjo britanskih laburistov Jeremyja Corbyna, poziva, naj Assangeu, ki že pet let živi na ekvadorskem veleposlaništvu v Londonu, omogočijo vrnitev na svobodo. Zapisala je tudi, da je Assange zaradi svojega poguma seksi, pismo pa podpisala z: "Ljubim te, Pamela."

Assange se je leta 2012 v strahu pred izročitvijo Švedski zaradi obtožb o spolnem nasilju zatekel na ekvadorsko veleposlaništvo v Londonu. | Foto: Getty Images Assange se je leta 2012 v strahu pred izročitvijo Švedski zaradi obtožb o spolnem nasilju zatekel na ekvadorsko veleposlaništvo v Londonu. Foto: Getty Images

Francoskega predsednika in njegovo ženo je povabila na večerjo

V pismu je Andersonova razkrila tudi, da bo to poletje na jugu Francije odprla restavracijo. Francoskega predsednika in njegovo ženo Brigitte Trogneux je povabila, naj jo obiščeta ob odprtju. "Jedli bomo dobro hrano in se pogovarjali, kaj lahko storimo za Juliana," je zapisala, "tako Francija kot vi bi pokazali svojo moč, če bi Julianu dali azil."

Seksi veganska restavracija

V ponedeljek je objavila nov zapis, v katerem se je posvetila restavraciji, ki jo odpira. Gre za skupni projekt s francoskim kuharskim mojstrom Christophom Leroyem, s katerim pripravljata pop-up vegansko restavracijo La table du Marché by Pamela.

 

So in love ... #latabledumarche by Pamela #sttropez #vegan

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

Seksi veganska restavracija, kot je zapisala Andersonova, se bo odprla 4. julija v okviru Leroyevega podeželskega letovišča Les Moulins de Ramatuelle blizu mondenega Saint-Tropeza.

Posestvo, ki bo gostilo vegansko restavracijo Pamele Anderson:

Restavracija bo odprta 50 dni, torej med glavno sezono na Azurni obali, o ponudbi pa razen tega, da bo jedilnik stoodstotno veganski in da bo v sklopu restavracije tudi bar z različnimi vrstami šampanjca, ni veliko znanega.

Ne spreglejte