Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
16. 6. 2023,
20.09

Osveženo pred

10 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,17

Natisni članek

restavracija chef Netflix Bites Netflix

Petek, 16. 6. 2023, 20.09

10 mesecev, 2 tedna

Netflix ima nov projekt, odprli bodo restavracijo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,17
Chef, kuhanje, restavracija | Netflix bo v Los Angelesu odprl pop-up restavracijo Netflix Bites, kjer bodo kuhali chefi iz njihovih priljubljenih kuharskih oddaj. (Fotografija je simbolična.) | Foto Shutterstock

Netflix bo v Los Angelesu odprl pop-up restavracijo Netflix Bites, kjer bodo kuhali chefi iz njihovih priljubljenih kuharskih oddaj. (Fotografija je simbolična.)

Foto: Shutterstock

Netflix bo v Los Angelesu odprl pop-up restavracijo, v kateri bodo dva tedna kuhali kuharski mojstri iz najpriljubljenejših Netflixovih oddaj.

Netflix bo konec junija odprl pop-up restavracijo Netflix Bites, ki bo v dveh tednih v Los Angelesu ponudila "višjo stopnjo obedovalne izkušnje", saj bodo tam kuhali mojstri iz priljubljenih Netflixovih oddaj, kot sta Chef's Table in Nailed It!

Barack Obama
Trendi Obama z novo vlogo: v Netflixovem dokumentarcu kot pripovedovalec

Med drugim bodo v restavraciji kuhali priznani kuharski mojstri Curtis Stone, Rodney Scott, Nadiya HussainMing Tsai (Iron Chef), Ann Kim (Chef’s Table: Pizza) in drugi. Prav tako bodo Netflixovi miksologi iz tekmovalne oddaje Drink Masters zadolženi za ustvarjanje koktajlov po meri. Pop-up restavracija, ki jo bodo odprli 30. junija, bo delovala le dva tedna. Gostje, ki bodo opravili rezervacijo, bodo morali plačati nepovraten depozit v višini 23 evrov (25 dolarjev), ki se bo prištel k njihovemu končnemu računu.

Ni še znan meni, niti cene jedi

"Od epizode do predjedi z Netflix Bites želimo ustvariti posebno izkušnjo za vsakega gosta in pokazati, da se skozi hrano lahko počutijo, kot da so v svojem najljubšem kulinaričnem šovu," so sporočili iz Netflixa.

Čeprav so rezervacije že možne, pa še vedno ni znano, kaj bo na meniju restavracije, niti to, kakšne bodo cene jedi, ki jih bodo stregli. Za zdaj pa je znano, da bo meni ponujal kulinarično doživetje kuharskih mojstrov z Michelinovimi zvezdicami. In čeprav bodo gostje Netflix Bites imeli priložnost, da poskusijo njihove edinstvene jedi, pa so iz Netflixa sporočili, da kuharjev pravzaprav ne bo na lokaciji, da bi se z njimi lahko osebno srečali.

Preberite še:

African Queens
Trendi Egipčane razjezila Netflixova Kleopatra, ker jo igra temnopolta igralka
Ne spreglejte