Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
11. 6. 2017,
11.11

Osveženo pred

6 let, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Galbani nagradna igra Ljubljanske mlekarne

Nedelja, 11. 6. 2017, 11.11

6 let, 10 mesecev

Nagradna igra: podarjamo slastne izdelke Galbani

Oglasno sporočilo

Nagradna igra je končana. Preverite, ali ste med nagrajenci.

Nagrajenci, ki prejmejo darilni bon, so:

Jože Intihar

Andreja B. Željkovič

Spela Čič

Čestitamo!


GALBANI - Številka ena med blagovnimi znamkami italijanskih sirov v svetu

Galbani je danes vodilni na trgu italijanskih sirov, prisoten je tudi v 138 državah. Vse, kar naredijo, naredijo z enako strastjo. Od izbire najkakovostnejših surovin do organizacije edinstvenega, ogromnega sistema dostave, ki zagotavlja, da vedno izročijo najbolj sveže izdelke.

Galbani Mozzarella je mehek, masten kravji sir, hkrati tudi eden najbolj znanih italijanskih sirov na svetu. Mozzarella je posebno priljubljena spomladi in poleti, s svežimi paradižniki in prelita z dobrim oljčnim oljem ter okrašena s svežimi listi bazilike.

Mascarpone je svež, mehek sir bele barve iz kravjega mleka, ki ima svilnato kremno strukturo kot najboljši puding. Pogosto se uporablja za pripravo številnih vrhunskih italijanskih desertov, kot so tiramisu, zabaglione in različne kreme, potem različne sladke jedi, kremni piškoti in sirove torte.

Galbani Ricotta je svež, tradicionalen italijanski sir, ki je izdelan iz sveže sirotke in zaradi tega je eden izmed najbolj lahkih in svežih sirov, ki ne vsebuje veliko maščob, vsebuje pa veliko proteinov. Lazanje, sirova torta, pizza ali ravioli z rikoto, okusne in lahke različice najbolj priljubljenih italijanskih specialitet, ki se jih veselimo vsak dan!

Ne spreglejte