Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
19. 1. 2017,
15.15

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

FNX Feniks bistro

Četrtek, 19. 1. 2017, 15.15

6 let, 6 mesecev

Kreativnost in okusna kosila na Letališki

Oglasno sporočilo

Feniks bistro je sodoben bistro oz. kavarna na koncu Letališke ceste v Ljubljani. Sodobno oblikovan ambient v dveh nivojih ponuja idealno lokacijo za vaš postanek, dobro kavico in predvsem okusno kosilo v prijetnem okolju.

Sodoben interjer po zgledu newyorških restavracij iz 70. let. | Foto: Sodoben interjer po zgledu newyorških restavracij iz 70. let.

Feniks bistro odlikujejo prefinjeno oblikovan interjer po zgledu newyorških restavracij iz 70. let, bogat izbor dnevnih malic, kosil, burgerjev in raznovrstnih pijač ter predvsem veliko parkirišče pred lokalom.

Že od prvega dne v bistroju poleg bogate dnevne ponudbe pripravljajo ameriške burgerje, izdelane po lastnih recepturah. Njihova klasika sta prav gotovo MadMen 100% beef burger in še posebej RibBurger iz mariniranih svinjskih rebrc za vsak okus in navdih.

Imajo dnevno ponudbo odličnih a-la-carte kosil za vsak okus. | Foto: Imajo dnevno ponudbo odličnih a-la-carte kosil za vsak okus.

Velika uspešnica lanskega leta je prav poseben John Deere burger z divjačino, ki ga pripravljajo vsak petek in predstavlja njihovo ponudbo LIMITED.

Jelenov "smoked John Deere" burger (divjačina) s slanino, modrim sirom, marinirano čebulo, rukolo, paradižnikom in seveda - brusnično omako!

Unikaten jelenov "smoked John Deere" burger | Foto: Unikaten jelenov "smoked John Deere" burger

V bistroju skrbijo za izvirno dnevno ponudbo jedi s sezonskimi sestavinami in svežo zelenjavo lokalnih pridelovalcev. Ugodne cene malic in sveže pripravljenih kosil a-la-carte vabijo predvsem goste, željne sodobnega ambienta, zdrave prehrane in prijaznega osebja. V lokalu vam ponujajo izbrana domača vina iz Vipave in Goriških brd ter posebej širok izbor domačih in angleških butičnih piv za vsak okus in letni čas.

 | Foto:

Lokal je med tednom odprt od 8. do 20. ure, ob sobotah in nedeljah pa je unikaten prostor v dveh nivojih na voljo za zasebne ali poslovne zabave, za praznovanja rojstnih dni oz. dobre Rock Radio koncerte vsak zadnji petek v mesecu.

Lepo vabljeni na Letališko cesto v deželo FNX izbranih okusov in dobre zabave. Dobrodošli, potrudili se bomo, da se spet vrnete!

Več na spletni strani in FB-strani.

 

Ne spreglejte