Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
25. 11. 2020,
11.39

Osveženo pred

3 leta, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Argeta

Sreda, 25. 11. 2020, 11.39

3 leta, 4 mesece

Gregor in David Vračko sta novi imeni v družbi chefov Argeta Exclusive

Oglasno sporočilo
Aregta | Argeta Exclusive à la DavidGregor in David Vračko sta vrhunska chefa in brata popolnoma različnih značajev

Argeta Exclusive à la DavidGregor in David Vračko sta vrhunska chefa in brata popolnoma različnih značajev

Že 11 let izjemne namaze Argeta Exclusive odlikujejo edinstvene kombinacije okusov ter podpisi priznanih chefov, kot so Janez Bratovž (restavracija JB), Luka Košir (gostišče Grič) in številni drugi. Letos pa sta se Argeti Exclusive pridružili še dve priznani imeni – Gregor Vračko (z Michelinovo zvezdico nagrajena Hiša Denk) in David Vračko (restavracija Mak). V zgodbi Argete Exclusive sta tako svoje poglavje napisala tudi izjemno nadarjena brata, ki sta v svojih kreacijah predstavila svoji osebnosti – umirjeno prefinjenost in neustavljivo kreativnost.

En priimek. Dve zgodbi.

Gregor in David Vračko sta vrhunska chefa in brata popolnoma različnih značajev. Svoji dovršeni igri okusov za Argeto Exclusive, v kateri sta skrila svoji osebnosti in vse kulinarične skrivnosti, sta posvetila svojemu največjemu navdihu – drug drugemu.

Argeta Exclusive à la Gregor Vračko – Teletina z lipo in medom je Gregorju omogočila, da brata Davida predstavi v prefinjenih cvetličnih okusih, v katerih je bogati teletini dodal nežne cvetove lipe in med za popoln sladkast zaključek. "Pod vso to trdo skorjo in rockovskim imidžem, ki ga na zunaj kaže David, se skriva izjemno nežna duša. Zato sem izbral lipo in med, da pokažem tudi to njegovo bolj 'pocukrano' plat," je svojo kreacijo opisal Gregor Vračko.

Argeta Exclusive à la Gregor Vračko – Teletina z lipo in medom. | Foto: Argeta Exclusive à la Gregor Vračko – Teletina z lipo in medom.

David pa je svojega brata opisal v pašteti Argeta Exclusive à la David Vračko – Pegatka z jurčki in s tartufi. V intenzivnem, a izjemno prestižnem okusu je pegatko nadgradil s popolno kombinacijo jurčkov in tartufov, ki okus razvijajo od začetka do konca. David je pojasnil, da je kot osrednji okus izbral tartufe, ker "mi je ravno Gregor predstavil ta izjemni okus tartufa, pred tem ga nisem poznal. Gregor je nekoč iz Avstrije prinesel tartufe, takrat sem se navdušil nad tem okusom. Pred tem sva skupaj nabirala samo jurčke, kar je tudi lep spomin".

Argeta Exclusive à la David Vračko – Pegatka z jurčki in s tartufi. | Foto: Argeta Exclusive à la David Vračko – Pegatka z jurčki in s tartufi.

Brata Vračko ste se za sodelovanje z Argeto odločila, ker ju je prepričal že prvi stik: od povezave s tehnologi, izjemnih Argetinih standardov proizvodnje in do najbolj kakovostnih sestavin. Idejni oče Argete Exclusive Enzo Smrekar je ob izidu novih paštet dejal, da "se pogosto zgodi, da nas navduši in popolnoma zasvoji kakšna nova, drugačna ideja, ne tako pogosto pa ta ideja dobi tako močna krila, da preraste skoraj v svojevrstno gibanje. Približati vrhunske kombinacije sestavin in okusov široki množici porabnikov razdira paradoks, ker pomeni neke vrste demokratizacijo ekskluzivnosti. Argetino filozofijo širjenja ljubezni (Spread Love) udejanjamo tudi s tem, da želimo s svojimi porabniki deliti najboljše, kar imamo. Naš odnos je že davno prerasel prodajno-nakupnega, povezali smo se na čisto posebni ravni, ki neprestano dviga Argetino platformo, pa naj gre za kakovost, okus, način uporabe, inovativnost, trajnost, prijaznost ... In seveda za prihodnje projekte."

Aregta | Foto: Argeta Exclusive želi vedno znova odkrivati nova obzorja kulinaričnih užitkov in jih pripeljati do vseh, ki znajo ceniti okusno kakovost.

Vedno je in bo ponujala najboljše, z ekskluzivnim okusom vrhunske kulinarike pa dodaja vsaki izkušnji nekaj prav posebnega.

 

Naročnik oglasnega sporočila je Atlantic Droga Kolinska, d. o. o.

Ne spreglejte