Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
23. 8. 2017,
8.26

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Okusi Posavja CPT Krško Krško PR članek

Sreda, 23. 8. 2017, 8.26

6 let, 7 mesecev

Doživite okuse Posavja!

Oglasno sporočilo

Prepustite se razvajanju vseh čutil in pocrkljajte svoje brbončice na festivalu Okusi Posavja, kjer za vas pripravljamo prav posebno sveže, lokalno in okusno doživetje.

Pestro in prijetno ulično dogajanje v starem mestnem jedru Krškega | Foto: Pestro in prijetno ulično dogajanje v starem mestnem jedru Krškega

Okusi Posavja na ulice starega krškega mestnega jedra prinašajo sveže dogajanje, ki bo postreglo s pestrim naborom izbranih doživetij.

V soboto, 9. septembra 2017, vas od 17. ure vabimo na prijetno druženje ob zanimivem dogajanju, kjer se bo v okviru festivala vina, kulinarike in umetnosti zvrstila kopica dovršenih okusov "za vse okuse".

Okoliški vinarji bodo postregli z izbrano kapljico, ki s svojim svojstvenim in razpoznavnim izborom podaja bogastvo okusov, ki jih ponuja Vinorodna dežela Posavje. Vsekakor posavska vina prinašajo odličen izbor rdečih in belih vin ter navdušujejo s svojo vrhunsko kakovostjo.

Odlični posavski gostinski ponudniki in vinarji bodo s prijatelji z drugih vinorodnih območij za vas pripravili barvit nabor – za vsakega nekaj – od nežnih penin do polnih okusov lokalnih vin.

Vinorodna dežela Posavje v ponudbi priznanih lokalnih vinarjev prinaša pestro paleto vrhunskih in izbranih vin. | Foto: Vinorodna dežela Posavje v ponudbi priznanih lokalnih vinarjev prinaša pestro paleto vrhunskih in izbranih vin.

Ob dobri kapljici ne gre zanemariti niti izvrstne kulinarične ponudbe, ki jo odlikujejo sveže lokalne surovine in domačnost okoliša, ki zagotavlja pravšnje krepčilo in prave ulične porcije.

Za prav posebno kuharsko doživetje bo poskrbela Sara Rutar, letošnja zmagovalka najbolj gledanega kuharskega resničnostnega šova v Sloveniji, ki bo ob pestrem uličnem dogajanju mojstrsko vrtela svojo kuhalnico.

Okusi prinašajo tudi razvajanje za vse glasbene sladokusce, za katere bo s svojimi hiti poskrbel Petar Grašo z zasedbo.

Hkrati bosta za vmesno ulično pozibavanje in zabavo skrbela še DJ Urbadur in DJ Who s spevnimi popevkami iz 70. let.

Za glasbeno popestritev dogajanja bo poskrbel Petar Grašo. | Foto: Za glasbeno popestritev dogajanja bo poskrbel Petar Grašo.

Odkrijte Posavje, odkrijte Krško in doživite okuse Posavja!

Vabimo vas na ogled, zabavo, prijetno druženje ter razvajanje brbončic ob okusnih lokalnih dobrotah, kjer zagotovo ne bo manjkalo zanimivega dogajanja in raznovrstne ponudbe.

Čudovit pogled na grad Rajhenburg | Foto: Čudovit pogled na grad Rajhenburg

Da boste lahko v doživetju festivala in vseh njegovih okusih zares uživali ter si privoščili zvrhano žlico in polne kozarčke, smo za vas pripravili še prav poseben vikend paket, ki vam omogoča, da svoj obisk Krškega izkoristite tudi za ogled okoliških znamenitosti in se odpravite na pravi posavski vikend oddiha.

Več o dogajanju TUKAJ.

Okusi Posavja | Foto:

Ne spreglejte