Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
6. 3. 2024,
17.54

Osveženo pred

1 mesec, 2 tedna

Oglasno sporočilo

Natisni članek

kava Rivelia kavni aparat De Longhi PR članek

Sreda, 6. 3. 2024, 17.54

1 mesec, 2 tedna

De'Longhi kavni aparat Rivelia očaral trg s trojno oblikovalsko nagrado IF Design

Oglasno sporočilo
DeLonghi Rivelia in Brad Pitt_1200x800 | Foto De Longhi

Foto: De Longhi

De'Longhi s ponosom predstavlja svojo najnovejšo inovacijo, popolnoma avtomatski aparat za kavo Rivelia. Kavni aparat Rivelia dviga doživetje pitja kave na najvišjo raven, saj združuje vrhunsko tehnologijo, nagrajen dizajn in brezčasno uporabniško izkušnjo. To je Rivelii prineslo kar tri prestižne nagrade IF Design Award, v kategoriji izdelka, uporabniške izkušnje in uporabniškega vmesnika.

Kavni aparat Rivelia odraža zavezanost blagovne znamke De'Longhi k odličnosti in inovacijam v vseh vidikih oblikovanja ter funkcionalnosti kavnih aparatov. Rivelia se ponaša z elegantnim videzom, intuitivnim uporabniškim vmesnikom in vrhunsko zmogljivostjo ter tako postavlja nove standarde domačim avtomatskim kavnim aparatom.

Rivelia je oblikovana za ljubitelje kave, ki želijo svet kavnih zrn pripeljati v svoj dom. Ponaša se z vrsto inovativnih funkcij, ki jo ločujejo od tradicionalnih kavnih aparatov. Tehnologija preklopa zrn (tako imenovani bean switch technology) omogoča ljubiteljem kave raziskovanje različnih okusov kave, enostavno preklapljanje med različnimi kavnimi zrni zagotavlja prilagojeno izkušnjo pri pripravi vsake skodelice kave. Tehnologija LatteCrema Hot omogoča pripravo žametno mehke strukture mleka v napitkih, kot so latte, cappuccino in drugi. Rivelia uporabnikom omogoča personalizacijo nastavitev, ta intuitivna funkcija omogoča, da si kavni aparat zapomni želje ter navade pitja kave pri posamezniku in tako je za uživanje v kavnem napitku dovolj le dotik. Eleganten in sodoben dizajn Rivelie je navdihnjen z modernim minimalizmom, zato se aparat brezhibno vidno poda v vsak kuhinjski prostor. Njegova elegantna silhueta in vrhunski zaključki pa iz njega ustvarijo izstopajoč dodatek vsakemu domu. Na slovenskem tržišču bo Rivelia na voljo v štirih barvnih različicah, to so prodnato siva (pebble grey), peščeno bež (sand beige), črna (onyx black) in bela.

Nova DeLonghi Rivelia | Foto: De Longhi Foto: De Longhi

Izjemno oblikovanje in inovativne značilnosti Rivelie so temu najnovejšemu kavnemu aparatu iz družine De'Longhi prislužile kar tri prestižne nagrade IF Design Awards, ki priznavajo odličnost v oblikovanju in inovacijah. Trojna zmaga Rivelie je potrditev njegove vrhunske izdelave in pristopa, osredotočenega na uporabnika.

Več informacij o Rivelii je na voljo tudi na De'Longhi Facebook in Instagram profilu.

Naročnik oglasnega sporočila je DE LONGHI HRVATSKA D.O.O. 

Ne spreglejte