Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
8. 7. 2012,
16.46

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Nedelja, 8. 7. 2012, 16.46

8 let

Ta teden priporočamo: Duran Duran

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Ljubljano bo obiskala ena najbolj ikonskih skupin v svetu Duran Duran, ki bodo nastopili 14. julija ob 21. uri na zunanjem prizorišču Gospodarskega razstavišča.

Ponedeljek, 9. julij V Klubu 2012 na dvorišču Vetrinjskega dvora v Mariboru bo ob 21. uri zaigrala jazz/pop skupina iz Amsterdama Raoul & the WiseMen. Spoznali so se na Amsterdamskem konzervatoriju kjer študirajo jazz in klasično glasbo. Koncert je kombinacija lastnih kompozicij in standardnih hitov iz jazz in pop vod.

Torek, 10. julij Za dobro mero klasične glasbe se boste v torek lahko v sklopu Festivala Ljubljana 2012 odpravili v Slovensko filharmonijo ob 20. uri, kjer bodo zaigrali gostje iz Belorusije – Maimuna Diko na violini, Tatjana Karmazinova na flavti, Maksim Rasoha na oboi, Dmitrij Jaracevič na klarinetu, Dmitrij Soltan na fagotu in kvartet Riviera.

Sreda, 11. julij Novogoriška Mostovna se bo v sredo tresla ob pop in rock zvokih skupine Poison Idea iz Portlanda. Nastali so leta 1980. Navdih za njihovo glasbo vlečejo iz skupine Black Flag in ostalih kalifornijskih hardcore skupin kot npr. The Germs in britancev Discharge. Začetek ob 21. uri.

Četrtek, 12. julij Največja turistična prireditev v Sloveniji Pivo in cvetje v Laškem odpira svoja glasbena vrata ob 20. uri z nastopom skupin Manouche, Artbeaters, Trio Tori-Contizanetti-Oberleitner in Ditka na odru Laško Club, Modrijani in Mambo Kingsi na odru Laško Zlatorog in Gov't Mule, Tinkaro Kovač ter triom Oko na odru Bandidos. Trio OKO je odlična priložnost, da lahko okusite glasbo Jimmyja Hendrixa in slišite izviren kos rockovske zgodovine.

Petek, 13. julij Legendarna ljubljanska blues-rock skupina EMŠO Blues Band bo v pavilijonu parka Zvezda v okviru blues-rock večera nastopila s prenovljenim programom in slišali boste kar osemnajst skladb legendarnih Allman Brothers Band.Začetek ob 20. uri.

Sobota, 14. julij Ljubljano bo obiskala ena najbolj ikonskih skupin v svetu Duran Duran, ki bodo nastopili 14. julija ob 21. uri na zunanjem prizorišču Gospodarskega razstavišča. Predstavili bodo svoj najnovejši album All You Need Is Now, pozabili pa ne bodo tudi na svoje največje hite.

Pred Domom kulture v Velenju se bo ob 21. uri zgodil koncert hrvaškega glasbenika z najbolj žametnim glasom in nepozabnimi melodijami Massima Savića, ki je lanskega aprila je s svojimi največjimi hiti pošteno zatresel Gallusovo dvorano Cankarjevega doma. Izjemen vokalist Massimo Savić bo s svojo zasedbo predstavil svoje najnovejše pesmi, med njimi tudi trenutno zadnji hit Iz jednog pogleda.

Nedelja, 15. julij V okviru festivala Poletje Imago Sloveniae 2012 bo na grajskem dvorišču Ormoškega gradu nastopila Alenka Godec & Band. Na tokratnem koncertu se bo Alenka predstavila z odličnimi glasbeniki in skupaj z njimi obudila tiste najlepše pesmi z obeh albumov So najlepše pesmi že napisane. Alenka se je na svojo zdaj 19 let trajajočo pevsko pot podala leta 1988, ko je na Pop delavnici s skupino Cafe in skladbo Tvoja slavila trojno zmago. Začetek ob 21. uri.

Zaključila pa se bo tudi prireditev Pivo in cvetje z zaključnim koncertom pihalnih godb ob 18. uri.

Ne spreglejte