Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
31. 7. 2012,
17.26

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Torek, 31. 7. 2012, 17.26

8 let

Na prihajajoči plošči Aerosmith tudi Johnny Depp

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Poleg Deppa se bo rock zasedbi pridružil tudi sin Johna Lennona, Julian.

Kot piše NME, so člani bostonske rock zasedbe Aerosmith razkrili, da se jim bosta na prihajajoči plošči pridružila Johnny Depp in Julian Lennon. Frontman zasedbe, Steven Tyler je namreč v enem od intervjujev povedal, da je Juliana, Lennonovega najstarejšega sina spoznal v času, ki ga je zaradi dela na Ameriškem idolu preživljal v Los Angelesu. Lennon naj bi s svojim vokalom obogatil skladbo Love Three Times a Day, Depp pa naj bi za pesem Freedom Fighter priskrbel le spremljevalni vokal. Kot pravi kitarist zasedbe, Joe Perry, obstaja tudi možnost, da bo ta skladba končala le na izdaji deluxe. Hkrati je tudi dodal, kako ga veseli, da lahko na odru predstavljajo nove skladbe. Neprestano preigravanje hitov, kot sta Dream On in Walk This Way, mu namreč ni preveč pri srcu.

Album, naslovljen Music From Another Dimension!, naj bi po prvotnih načrtih luč sveta ugledal konec avgusta, a so njegovo izdajo zaradi prenatrpanega urnika prestavili na začetek novembra. Gre za petnajsto studijsko ploščo več kot štiridesetletne kariere skupine. Zadnjo, naslovljeno Honkin' on Bobo, je zasedba, ki z več kot 150 milijoni prodanih plošč velja za najbolje prodajani ameriški rock bend, izdala leta 2004.

Na plošči Music From Another Dimension! bo sicer mogoče slišati tudi country-pop pevko Carrie Underwood, kot producent pa se bo na album podpisal Jack Douglas, ki je v preteklosti med drugim sodeloval tudi z očetom Juliana Lennona. Devetinštiridesetletni Lennon je sicer v svoji glasbeni karieri izdal šest studijskih albumov, ukvarja pa se tudi s fotografijo in dobrodelnostjo. V svojem otroštvu je s svojo risbo, na kateri je želel upodobiti prijateljico Lucy, navdihnil očeta, da je ta napisal skladbo Lucy in the Sky with Diamonds.

Spodaj si lahko ogledate videospot ta prvi singel s prihajajoče plošče zasedbe Aerosmith.

Ne spreglejte