Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 8. 2014,
8.40

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

MTV Beyonce Taylor Swift Katy Perry Ed Sheeran Drake Lorde

Ponedeljek, 25. 8. 2014, 8.40

1 leto, 10 mesecev

MTV nagrade: Beyonce dobila nagrado in možev poljub

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Poleg Miley Cyrus, ki je z Wrecking Ball dobila nagrado za najboljši MTV video leta, so bili zmagovalci večera še Beyonce, Katy Perry, Ed Sheeran, Araina Grande, Drake in Lorde.

V Los Angelesu so podelili MTV-jeve nagrade za najboljše glasbene videospote.

Beyonce je oder izkoristila za predstavitev podobe svoje srečne družine. Da bi utišala govorice o zakonskih problemih, je Queen Bey na oder pripeljala moža Jay Z-ja in hčerko Blue Ivy. Spremljala sta jo ob prejemu najbolj cenjene nagrade večera – Michael Jackson Video Vanguard. Jay Z je v naročju s hčerko Beyonce dal velik poljub, mala Blue Ivy pa je zraven vzklikala : "Ja, mamica!" Vsa raznežena Beyonce je končala: "Nič ne morem dodati."

Če je MTV VMA imel pretekla leta predvsem nastope, ki so poželi zgolj ogorčenje, je letošnje leto bilo leto iskrenih izlivov. Če je lansko leto na odru šokirala Miley Cyrus, je letos dobila nagrado za najboljši video leta. V njenem imenu je nagrado prevzel mladi brezdomec Jesse, ki je govoril o stiskah otrok brez doma in povedal, kako jim veliko pomeni pomoč, ki jim jo nameni Cyrusova. Objokana Cyrusova je stala med občinstvom in točila solze.

Drug iskren trenutek je prišel, ko se je raper Common zaradi nemirov v Fergusonu zavzel za "trenutek tišine za Mika Browna in za mir - v tej državi in na svetu".

Poleg Taylor Swift, ki je prvič predstavila svojo novo pesem Shake it off, so na odru navdušili še Maroon 5, Sam Smith, Usher in Azeala, ki je z Rito Ora odpela Black Widow.

Veliki zmagovalci večera pa so bili: Najboljši video ženske izvajalke: Katy Perry: Dark Horse Najboljši video moškega izvajalca: Ed Sheeran: Sing Najboljši video: Miley Cyrus: Wrecking Ball Najboljši rock video: Lorde: Royals Najboljši hip hop video: Drake vs. Majid Jordan: Hold on Najboljši pop video: Ariana Grande vs. Iggy Aazalea: Problem Najboljši video z besedilom: 5 seconds of summer: Don't stop

Ne spreglejte