Madonna predstavila nov singel Turn Up The Radio

Kraljica popa je s svojega aktualnega studijskega albuma MDNA predstavila nov singel Turn Up The Radio.
Madonna predstavila nov singel Turn Up The Radio

Po izjemno uspešnih singlih Give Me All Your Luvin' in Girl Gone Wild nam zvezdnica predstavlja še en potencialni hit. Gre za pop-dance pesem Turn Up The Radio, ki jo je Madonna ustvarila skupaj z Martinom Solveigom, Michaelom Tordjmanom in J. Williamsom. Pevko so po izboru poslušalcev razglasili za Billboardovo glasbenico prvega polletja 2012. Glasovanje za glasbenika polletja, v katerem so prejeli več sto tisoč glasov, se je končalo pretekli petek.

Madonna je prvo polletje zaznamovala z izidom svojega dvanajstega studijskega albuma MDNA in spektakularnim nastopom med polčasom Super Bowla. Gladko je pometla s tekmeci v kategoriji za najboljši televizijski nastop – prejela je 42 odstotkov glasov, osvojila je tretje mesto na lestvici najboljših albumov, z lahkoto pa je dobila tudi največ glasov – kar 65 odstotkov – za najbolj odmeven spor, in sicer z Lady Gaga. Spregledan ni ostal niti njen nastop z Aviciijem na festivalu Ultra Music Festival – tudi ta je prejel največ glasov v svoji kategoriji, in sicer 59 odstotkov.

[video: 46913 / ]

Seznam pesmi z Madonninega albuma MDNA:

1. Girls Gone Wild 2. Gang Bang 3. I'm Addicted 4. Some Girls 5. I Don't Give A 6. Turn Up the Radio 7. Give Me All Your Luvin (featuring Nicki Minaj and M.I.A.) 8. B-day Song (featuring M.I.A) 9. Superstar 10. I'm a Sinner 11. Masterpiece 12. Falling Free 13. Love Spent 14. I Fucked Up 15. Beautiful Killer

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano