Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 9. 2019,
13.20

Osveženo pred

4 leta, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Europark PR članek

Ponedeljek, 9. 9. 2019, 13.20

4 leta, 7 mesecev

Europark: nepozaben zaključek rojstnodnevnega praznovanja

Oglasno sporočilo

Europark Maribor je za sabo pustil najstniška leta in z velikim pokom proslavil 19. rojstni dan.

Modrijani in Jan Plestenjak so poskrbeli za piko na i že tako nepozabnega koncerta (foto: Marko Pigac) | Foto: Modrijani in Jan Plestenjak so poskrbeli za piko na i že tako nepozabnega koncerta (foto: Marko Pigac)

Preteklo soboto so za navdihujoče glasbeno dogajanje na Trgu Leona Štuklja, ki ga je največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije poklonilo svojim zvestim obiskovalcem, poskrbeli poskočni Modrijani in šarmantni Jan Plestenjak.

Blaž Švab skupaj s preostalimi člani zasedbe Modrijani dobro ve, kako navdušiti občinstvo (foto: Marko Pigac) | Foto: Blaž Švab skupaj s preostalimi člani zasedbe Modrijani dobro ve, kako navdušiti občinstvo (foto: Marko Pigac)

Nepozaben večer na Trgu Leona Štuklja

Središče Maribora je preteklo soboto obnorel rojstnodnevni val energije. Najprej je simpatična Štajerka Polona Požgan, ki je povezovala dogajanje, obiskovalce ogrela z očarljivo živahnostjo. Nato so za popoln večer poskrbeli Modrijani ter Jan Plestenjak s skupino.

Večer je otvorila simpatična Polona Požgan (foto: Bojan Mihalič) | Foto: Večer je otvorila simpatična Polona Požgan (foto: Bojan Mihalič)

Največji mariborski trg je bil kljub dežju poln veselih obiskovalcev, ki so peli v en glas na vsem poznane glasbene hite. "Fenomenalno," nam je zaupala Maja iz Slovenske Bistrice "niti dež nas ne more pregnati, ker je res odličen koncert."

Zabavni Modrijani so obnoreli štajersko prestolnico (foto: Marko Pigac) | Foto: Zabavni Modrijani so obnoreli štajersko prestolnico (foto: Marko Pigac)

Darilo zvestim obiskovalcem Europarka

Priljubljeni Jan Plestenjak, ki je ponovno navdušil tako predstavnice nežnejšega spola kot tudi gospode, nam je zaupal: "Neverjetno. Želel sem stopiti z odra in praznovati skupaj z množico. Vsako leto se Europark potrudi, da ustvari nepozabno vzdušje. Tudi letos jim je uspelo."

Jan Plestenjak je pripravil pravi glasbeni spektakel (foto: Marko Pigac) | Foto: Jan Plestenjak je pripravil pravi glasbeni spektakel (foto: Marko Pigac)

Blaž Švab, glavni pevec navihanih Modrijanov, je dodal: »Vse najboljše Europark! Če bi ponovno praznoval 19. rojstni dan, bi ga zagotovo v takem slogu

Center managerka Europarka Simona Mandl s svojo ekipo v družbi Modrijanov (foto: Marko Pigac) | Foto: Center managerka Europarka Simona Mandl s svojo ekipo v družbi Modrijanov (foto: Marko Pigac)

Simona Mandl, center managerka Europarka, pa je ob koncu koncerta povzela letošnje dogajanje: »Vsako leto znova sem presenečena nad odzivom naših obiskovalcev. Štajerska se resnično veseli in praznuje z nami. Naši uspehi so tudi njihovi. Mislim, da nam je letos ponovno uspelo, da smo skupaj ustvarili nepozabno rojstnodnevno rajanje. Hvala vsem za zvestobo in zaupanje.«

Jan Plestenjak je z veseljem poklepetal s Simono Mandl (foto: Marko Pigac) | Foto: Jan Plestenjak je z veseljem poklepetal s Simono Mandl (foto: Marko Pigac)

Ribič Pepe in energična Tanja Žagar

Praznovanje rojstnega dne so v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije obeležili tudi z dvema prireditvama v avgustu. Najprej je Europark pripravil čudovito presenečenje za najmlajše, ki so petkovo popoldne preživeli v najboljši družbi – skupaj z Ribičem Pepetom.

Simona Mandl, center managerka Europarka, Vanja Bele Kovačič, asistentka za marketing, Tanja Žagar in Petra Romih, vodja marketinga (foto: Bojan Mihalič) | Foto: Simona Mandl, center managerka Europarka, Vanja Bele Kovačič, asistentka za marketing, Tanja Žagar in Petra Romih, vodja marketinga (foto: Bojan Mihalič)

Poletno vzdušje je dan zatem za obiskovalce pričarala tudi poskočna Tanja Žagar. Ob živahnih ritmih nihče ni ostal ravnodušen in tako je pel ves Europark. Presenečenj ni manjkalo niti za sladkosnede, ki so se razveselili okusne torte velikanke. Obiskovalce pa so v prodajalnah in lokalih nakupovalnega središča razvajali tudi z rojstnodnevnimi popusti.

Tanja Žagar je dodobra razgrela Europark Maribor (foto: Bojan Mihalič) | Foto: Tanja Žagar je dodobra razgrela Europark Maribor (foto: Bojan Mihalič)

Naročnik oglasnega sporočila je Europark d.o.o.

Ne spreglejte