Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
11. 1. 2012,
19.21

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Michael Jackson Paris Jackson Janet Jackson

Sreda, 11. 1. 2012, 19.21

8 let

Conrad Murray se je pritožil na sodbo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Conrad Murray, ki je bil novembra obsojen na štiri leta zapora, je vložil pritožbo, kmalu pa se bo na sodišču tudi pojavil in še enkrat poskušal dokazati, da je nedolžen.

Ameriška porota je novembra lani odločila, da je zdravnik Conrad Murray odgovoren za smrt legendarnega pevca Michaela Jacksona. Murray odločno nasprotuje sodbi, zato je proti njej že vložil pritožbo.

Kdaj se bo Murray znova pojavil na sodišču, še ni znano, znano pa je, da bo Murray še v drugo poskušal prepričati sodišče v svojo nedolžnost. Po dveh mesecih, odkar ga je porota obsodila na štiri leta zapora, je namreč Murray še vedno prepričan, da je Michael Jackson sam kriv za svojo smrt. Zdravnik še vedno trdi, da si je pevec sam vbrizgal smrtonosno dozo anestetika propofola.

Plačati mora še sto milijonov ameriških dolarjev Njegova strategija pa mora biti v drugo drugačna, saj ne more več trditi, da ni odgovoren za pevčevo smrt. Druga zadeva, ki jo bo poskušal izpodbijati, je zahteva tožilca, da mora Jacksonovim trem otrokom izplačati sto milijonov ameriških dolarjev, kolikor bi jih prejel za Jacksonovo oskrbo med turnejo This Is It. Murrayjev odvetnik Michael Flanagan pa že išče načine, kako bi to vsoto prepolovil. Ali mu bo tudi uspelo, bo pokazal le čas.

Janet Jackson svetuje nečakinji, naj počaka z igralsko kariero Michaelova edina hčerka Paris je zaradi ogromne medijske pozornosti, ki jo je imela zaradi sojenja očetovemu zdravniku, prejela nekaj filmskih ponudb. Mlada Paris, ki šteje le 13 let, naj bi zaigrala v filmu London's Bridge and the Three Keys. Čeprav si Paris močno želi vstopiti v svet šovbiznisa, pa ji to odsvetuje njena teta, Michaelova sestra in uspešna pevka Janet Jackson. "Želela bi si, da bi Paris še malo počakala, saj želim, da bi uživala v svoji mladosti," je povedala 45-letna Janet, ki najverjetneje ve, o čem govori, saj je tudi Michael Jackson nastopal že od rane mladosti, zaradi tega pa je moral kar hitro odrasti.

Ne spreglejte