Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
10. 11. 2015,
14.01

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Ena žlahtna štorija

Torek, 10. 11. 2015, 14.01

6 let, 7 mesecev

Nezakonska hči na Grediču?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Gredič se odeva v rdeče barve, izza starih ogledal pa padajo skrivnosti.

Anica in Smiljan Gredič spreminjata v kraj za seks turiste, zato sta se najprej lotila kar Bertove sobe, v kateri sta izobesila slike in zamenjala žarnice. Marija nad videzom sobe, ki spominja na "kupleraj", seveda ni navdušena.

Anica Smiljana pošlje po dodatno ogledalo, ki bo novim gostom Grediča popestrilo najete urice, a ga Smiljan razbije. V razbitinah najde pismo.

V njem je izpoved ženske, ki je zanosila z nekom, ki ni njen mož. Ker govori o svojem prvem otroku, Smiljan posumi, da je pismo napisala Tonka, ko je bila noseča z Anico, kar bi pomenila, da Berto ni Aničin oče.

Marko je jezen na Zorico, ker je pred njim zatajila denar, ki ga je zadela na loteriji. Zameri ji, da se je začela ličiti in urejati, za kar krivi Adelino. Zorica mu pove, da je samo želela, da bi jo videl kot še kaj drugega kot perico in strežnico, a ji Marko odvrne, da v njej vidi putano.

Markova jeza se stopnjuje, ker je nekdo ukradel denar, za katerega misli, da pripada tudi njemu. Bonifaciju pove, da sumi Gušta.

Adelina in Berto pa sta se po prespani noči v zaporu vrnila v Brda.

Eli med prebiranjem časopisa izve vse o njunih dogodivščinah.

Med Bertovim razburjanjem, da so neodgovorne in da sploh ne sme več zapustiti Grediča, mu Eli pove, da je brala o njegovih dogodivščinah, ki niso nič bolj mirne od dogodivščin pupk.

Medtem ko se Anica zgraža, se Eli in Maji zdi Bertovo obnašanje precej zabavno.

Bonifacij ugotovi, da je, čeprav je dobil denar, s katerim bi odplačal Špacapanov dolg in rešil Zalo, naredil kar nekaj škode tudi Zorici in Marku. Bežeč pred Markovo puško in jezo Gušto pride v župnišče, kjer vidi, kdo je ukradel denar.

Mario je prišel po Zalo. A še preden se odpeljeta v Milano, se ustavita pred dvorcem, kjer ji Mario pove, da se bosta v njem poročila.

Ne spreglejte