Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
14. 12. 2016,
15.00

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Cineplexx Rogue One: Zgodba Vojne zvezd Star Wars

Sreda, 14. 12. 2016, 15.00

6 let, 7 mesecev

Ekskluzivna predpremiera Rogue One: Zgodba Vojne zvezd v Cineplexxu Kranj

Oglasno sporočilo

Včeraj zvečer je bila v Cineplexxu Kranj ekskluzivna predpremiera nove epske pustolovščine Rogue One: Zgodba Vojne zvezd. Na zaprti projekciji za povabljene goste, ki so si film ogledali prvi v Sloveniji, je bilo tudi nekaj znanih Slovencev.

Stand up komik Miki Bubulj in igralec Aliash Tepina, Peter Poles in Nika Veger, Iryna Osypenko s prijateljico, Rok Golob s sinom, odgovorni urednik Radia Salomon Dean Windisch s prijateljem Dragom Krpičem, Filip Kržišnik in Blaž Slanič (F&B Acrobatics), Azra Selimanovič ter župan MO Kranj Boštjan Trilar.

Povabljene goste sta po rdeči preprogi pospremila slavna lika iz filmov Star Wars Darth Wader in Stormtrooper, družbo sta jim delal dva prestižna in luksuzna avtomobila znamke Lexus RX450 ter GS. Profesionalni vizažistki sta poskrbeli za štiri srečne izbranke, ki so poleg predpremiernega ogleda filma Rogue One prejele tudi ekstravagantno ličenje v slogu Star Wars.

Pred začetkom filma je moderator Uroš Bitenc razveselil štiri srečne izbrance v dvorani. Poleg glavne nagrade, vikend z avtomobilom lexus, so se pravi navdušenci razveselil tudi igralnih setov Star Wars podjetja Hasbro. Povabljeni gostje so vtise o novi epski pustolovščini Rogue One delili na zabavi, se fotografirali v družbi Darth Waderja in Stormtrooperja ter si natisnili sliko za spomin.

Predpremierne projekcije Rogue One: Zgodba Vojne zvezd bodo največje oboževalce filmov Star Wars razveselile že danes, 14. decembra, v vseh kinih Cineplexx.

Napovedniki in več o filmu tukaj.

Foto: Mediaspeed

Ne spreglejte