Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
11. 12. 2016,
15.08

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Natisni članek

Kmetija: Nov začetek Planet TV intervju

Nedelja, 11. 12. 2016, 15.08

6 let, 6 mesecev

Kmetija: Nov začetek

Upa, da so ga dekleta v šovu opazila in da bo dobil kakšno ponudbo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23
Tekmovalci Kmetije | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Vedno dobro razpoloženi Dolenjec Matic se je moral obrisati pod nosom za veliko nagrado 50 tisoč evrov, ki čaka na zmagovalca šova Kmetija: Nov začetek.

Razočaranje je veliko, posledice vstopa v šov pa bo znal resno oceniti šele po prihodu domov. Če bo prepoznavnost obrodila take sadove, kot si jih je umislil, seveda gre za pozornost deklet, bo grenek okus poraza kaj hitro izginil.

Kaj vas je pokopalo v areni?

Preden sem šel v dvoboj, sem vedel, da bo to napeta bitka, da bo boj zelo izenačen … In vse moje slutnje so se uresničile. Adriana je bila močna nasprotnica, na koncu je bila preprosto boljša od mene in zmagala.

Odhajate tik pred velikim finalom, ste razočarani?

Seveda sem razočaran, ker odhajam tik pred koncem. Poraz pred vstopom v zadnji teden igre je res precej grenek. Po drugi strani sem vesel, da sem se pokazal tak, kakršen sem. Daleč sem prišel, tudi to je neke vrste pohvala.

Izjavili ste, da vas denar ne zanima toliko kot družba lepih deklet …

Na začetku res nisem meril na zmago. Nisem vedel, da bom prišel tako daleč, a z vsakim tednom v igri ti zmaga bolj diši. Do trinajstega tedna sem prišel celo brez arene, kar pomeni, da je sotekmovalcem moj značaj zelo ugajal. Res je, prepoznavnost me je zanimala, pa to, kako se bodo do mene zdaj obnašala dekleta. Upam, da sem se pokazal v dobri luči in da bom dobil kakšno ponudbo. Ne iščem dekleta, a nikoli ne veš, kaj ti življenje prinese (smeh, op. p.).

"Sem zabavljač, vesel človek. Škoda se mi zdi vlagati energijo v prepire." | Foto: Planet TV "Sem zabavljač, vesel človek. Škoda se mi zdi vlagati energijo v prepire." Foto: Planet TV

Načrte levega krila je pokvarila odločitev, da imuniteto in finale zaradi kmečkega znanja dobi Zara. Kako je to presenečenje vplivalo na vas?

Ja, ta zasuk je pokvaril naš načrt, da bi Adriana, Matjaž in jaz prišli skupaj v finale. A Zara se je v zadnjem tednu res izkazala.

Se vam zdi prav, da nekdo, ki je v igro vstopil pozneje, pride do finala?

Zara ni sama kriva, da je prišla k nam pozneje. Je pač tako, da imajo prišleki enake možnosti. O zmagovalcu odločajo arene, in če bo Zara v areni zmagala, bo to čisto zaslužena zmaga.

Na posestvu ste imeli vlogo zabavljača. Kar nekajkrat ste si dali duška. Kako odgovarjate sotekmovalcem, ki trdijo, da pretiravate z alkoholom?

Glede alkohola je bila kar polemika, vem, a nisem se ga tolikokrat napil. V treh mesecih sem si trikrat, štirikrat dal duška in pregloboko pogledal v kozarec. Morate vedeti, da je bila hrana precej lahka, ni je bilo veliko, bili smo utrujeni, zato se človeka alkohol malo prej "prime". Mogoče mi je malček žal, upam, da ni bilo videti tako slabo.

Veliko pozornosti je vzbudil dogodek, ko ste Anni golo zadnjico rinili v obraz. Kakšen je bil vajin odnos?

Ja, Anna je zelo sproščena, jaz pa tudi. Vse je bilo zgolj v šali, tudi Anna ni ravno nedolžna. Vem, da mi tega ni zamerila. Oba sva dojemljiva za take šale.

Niste se veliko prepirali. Ste tudi sicer taki ali je bila to zgolj taktika?

Tudi sicer se nerad prepiram, sem zabavljač, vesel človek. Škoda se mi zdi vlagati energijo v prepire.

S kom ste bili najbolj povezani, koga boste pogrešali?

S Senadom in Matjažem, pa tudi z Adriano smo spletli trdne vezi. A s Senadom in Matjažem smo postali pravi prijatelji. Senad je namreč vedno pripravljen na norčije, z Matjažem pa sva se povezala zato, ker sva istih let in naju zanimajo iste stvari. V redu fant je.

Kdo bo zmagal?

Mislim, da Matjaž. To bo trd boj z Adriano. Senad, za katerega sem prej navijal, je namreč že odpadel.

Kdo pa bi si zmago najbolj zaslužil?

Glede na to, da je Matjaž blokovsko dete in ni poznal dela na kmetiji, se je po mojem mnenju prav on najbolj izkazal. Veliko se je naučil, rad se je učil … Če ne on, pa Adriana, ker je bila pridna in mogoče bi bilo prav, da bi zmagala ženska.

Ne spreglejte