Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
31. 8. 2016,
8.10

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

filmi serija SiOL TV DIVA

Sreda, 31. 8. 2016, 8.10

6 let, 6 mesecev

Universal je postal DIVA

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
DIVA

Televizijski kanal Universal se je danes preoblikoval v kanal DIVA, filmi in serije, ki jih bodo na njem predvajali, pa bodo nagovarjali predvsem žensko občinstvo.

DIVA je mednarodno uspešna televizijska znamka z enkratno vsebino, zato menimo, da ima velik potencial, da bo všeč tudi gledalcem v Sloveniji," je dajal Colin McLeod, direktor NBCUniversal International Networks za Veliko Britanijo in nove trge.

Na kanalu DIVA si boste lahko med drugim ogledali vznemirljivo serijo Gasilci v Chicagu. | Foto: Na kanalu DIVA si boste lahko med drugim ogledali vznemirljivo serijo Gasilci v Chicagu. "Ob vrhunskih naslovih najbolj gledanih serij ter izjemnih dokumentarnih in igranih filmih DIVA spodbuja gledalce, da se razvedrijo, sprostijo in da bodo to, kar so."

Vroča jesenska  televizijska novost

To jesen, od 27. septembra, bo DIVA ekskluzivno predvajala Utrip srca (Heartbeat) – najnovejšo dramsko serijo s področja medicine, ki je navdihnjena z resničnim življenjem in dosežki doktorice Kathy Magliato.

V glavni vlogi nastopa Melissa George, ki tolmači lik doktorice Alex Panttiere, odprte in svetovno znane kirurginje za transplantacijo srca. Serija spremlja njene uspehe in padce v okviru zahtevnega dela, ki ga opravlja , kot tudi njeno nepredvidljivo zasebno življenje.

Serije in filmi, ki pritegnejo

Gledalci kanala DIVA bodo to jesen lahko uživali še v številnih drugih priljubljenih serijah, kot so Nashville, Talenti v belem (Grey’s Anatomy), Operacija Havaji (Hawaii Five-O), Umori na podeželju (Midsomer Murders) in Midve z mamo (Gilmore Girls).

Na kanalu DIVA pa bo poskrbljeno tudi za ljubitelje dobrih filmov, med jesenskimi filmskimi premierami se bodo namreč zvrstile hollywoodske uspešnice Dnevnik Bridget Jones, Bridget Jones: na robu pameti, Notting Hill in Vse o fantu.


Video-predstavitev kanala DIVA:

Uporabniki SiOL TV boste kanal DIVA od 1. septembra našli na programskem mestu 233 (velja za komunikator BOX).


Izbrane septembrske vsebine


UTRIP SRCA

Premiera z dvema epizodama v torek, 27. septembra, ob 21. uri.

DIVA | Foto:

Utemeljena na realnem življenju in dosežkih doktorice Kathy Magliato, ta enkratna dramska serija s področja medicine spremlja vsestransko in svetovno znano kardiokirurginjo Alex Panttiere (Melissa George), eno izmed redkih žensk s tega področja.

Trmasta in neustrašna Alex vedno operira po svojih pravilih. Odkriva, da lahko ob opravljanju nujnih posegov, ki zahtevajo njeno celodnevno angažiranje, ugodi tudi zahtevam stažistov in da presega meje medicine do impresivnih novih višin.


OPERACIJA HAVAJI (6. sezona)

Tedenske dvojne epizode od ponedeljka, 5. septembra, ob 21. uri.

DIVA | Foto:

Najnovejša sezona priljubljene serije se začne s preiskavo umora preiskovalca, ki se je ukvarjal s piratskim incidentom iz leta 1884, ko so bili kralju Kalākaua ukradeni artefakti, ki so od takrat prešli v lokalno legendo.


ZAKON IN RED: ZLOČINSKI NAKLEP

Od ponedeljka, 19. septembra, vsak delovnik ob 20. uri.

DIVA | Foto:

Ta kriminalistična drama je posebna v okviru franšize Zakon in red, ker nudi dodatno dimenzijo v prikazovanju velikih zločinov iz perspektive storilcev kriminalnih dejanj. Serija v zelo hvaljeno zgodbo vstavlja tudi posebno psihološko komponento.


MIDVE Z MAMO

Dvojne epizode vsak delovnik od ponedeljka, 5. septembra, ob 18. uri.

DIVA | Foto:

Serija Midve z mamo (Gilmore Girls) spremlja mamo Lorelai Gilmore (igra jo Lauren Graham) in njeno hčerko – ta se prav tako imenuje Lorelai, a raje vidi, da jo kličejo Rory (Alexis Bledel) –, ki živita v majhnem mestecu Stars Hollow.

Serija, ki se ukvarja s številnimi temami (družino, prijateljstvom in romantičnim življenjem, pa tudi z generacijskimi razlikami in razlikami v družbenem položaju), je osvojila številne nagrade, med njimi tudi nagrado Ameriškega filmskega instituta in emmyja, ter si prislužila "pečat kvalitete".


NASHVILLE

Od ponedeljka, 5. septembra, vsak delovnik ob 14. uri.

DIVA | Foto:

Serija s Connie Britton in Hayden Panettiere v glavnih vlogah, ki je prejela nagrade Critics’ Choice Television Awards in bila nominirana za zlati globus.

Pevci, pisci besedil in največji zvezdniki si prizadevajo uskladiti svoja javna in zasebna življenja. Nekateri se bojujejo, da bi prišli v sam vrh, drugi pa za to, da tam ostanejo. Nekateri bodo žrtve lastnih ambicij, vsi pa se bodo naučili preživeti izgube, ki jih v srcu utegne ustvariti mesto glasbe, kjer je vedno prisotna drama.


GASILCI V CHICAGU

Od ponedeljka, 5. septembra, vsak delovnik ob 15. uri.

DIVA | Foto:

Ta vznemirljiva akcijska drama, v kateri igrajo Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund in David Eigenberg ,spremlja življenja gasilcev in medicinskega osebja v gasilski postaji Chicaga.

Serija prikazuje pogumne moške in ženske, ki tvorijo neustrašno elitno skupino, pripravljeno, da se spoprime z vsako nevarnostjo tudi takrat, ko vsi drugi zbežijo , s čimer dela razliko med življenjem in smrtjo.


NOTTING HILL

V torek, 13. septembra, ob 21. uri.

DIVA | Foto:

Britanska romantična komedija s Hughom Grantom in Julio Roberts v glavnih vlogah opisuje dogajanja v Londonu na Notting Hillu. Tam uspešna filmska zvezda Anna Scott sreča lastnika knjigarne s potopisnimi knjigami in z njim začne turbulentno zvezo. Želita biti skupaj, vendar njena slava nenehno ovira njuno srečo.

Film je osvojil bafto za najboljšo britansko komedijo, nominiran pa je bil tudi za zlati globus.


DNEVNIK BRIDGET JONES in BRIDGET JONES: NA ROBU PAMETI

V petek, 16. septembra, ob 21. uri.

DIVA | Foto:

Priljubljena franšiza o tridesetletnem dekletu, ki sama živi v Londonu in poskuša najti smisel življenja in ljubezni s pomočjo svoje "urbane družine" – prijateljev.

Ob izjemni Renée Zellweger v vlogi naslovne junakinje v filmih nastopata še Hugh Grant in Colin Firth, ki igrata moška v Bridgetinem življenju: Daniela Cleaverja in Marka Darcyja. Romantični trojček bo poskrbel za sproščen in nasmejan petkov večer.


Uporabniki SiOL TV boste kanal DIVA od 1. septembra našli na programskem mestu 233 (velja za komunikator BOX).

Ne spreglejte