Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
22. 10. 2020,
9.24

Osveženo pred

3 leta, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,17

3

Natisni članek

Rudy Giuliani Borat

Četrtek, 22. 10. 2020, 9.24

3 leta, 5 mesecev

Trumpov zaupnik v škripcih: Borat ga je ujel z roko v hlačah

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,17

3

Rudy Giuliani | Foto Reuters

Foto: Reuters

Dober teden dni pred volitvami za predsednika ZDA prah dviguje novi film o Boratu.

V petek bo na platformi Amazon Prime premiero doživel novi film o fiktivnem kazahstanskem novinarju Boratu, ki ga igra britanski komik Sacha Baron Cohen. Film dviguje prah, še preden ga je javnost utegnila pogledati, najbolj spotakljiv pa se za zdaj zdi prizor z nekdanjim županom New Yorka Rudyjem Giulianijem.

Trendi Vrača se Borat: film so posneli na skrivaj, zdaj že dražijo Trumpa #video

Že prej je bilo znano, da v filmu nastopa tudi Giuliani, zdaj podpornik in odvetnik ameriškega predsednika Donalda Trumpa, ki je poleti privolil v intervju s filmsko ekipo. Giuliani je po tem povedal, da ga je v enem od newyorških hotelov pričakal "čudno oblečen moški", Giulianiju pa ni bilo do smeha in je poklical policijo, nakar je Baron Cohen pobegnil iz hotela.

V filmu pa je srečanje Giulianija in snemalne ekipe videti drugače, poročajo tuji mediji. Z njim se je srečala bolgarska igralka Maria Bakalova, ki v filmu igra Boratovo hčer in televizijsko novinarko z imenom Tutar.

Giulianiju se je predstavila kot novinarka konservativne televizije in z njim opravila intervju, nato pa mu predlagala, da gresta v njeno hotelsko sobo, kar je nekdanji newyorški župan sprejel.

Skrite kamere v sobi so nato Giulianija posnele, kako zleknjen na postelji seže v hlače in se domnevno dotika svojega spolovila. Nato je v sobo vdrl Borat oziroma Baron Cohen in Giulianija nahrulil, da ima dekle 15 let in je torej prestara zanj.

Borat sicer v filmu pride v ZDA po nalogu kazahstanske vlade, da prinese podkupnino zavezniku Donaldu Trumpu in mu s tem prikupi njihovo državo. Najprej je za darilo mišljena opica, ko pa ta zboli, se Borat odloči, da bo podaril svojo hčer.

Ta je bila kot novinarka dovolj prepričljiva, saj se Giuliani z njo spogleduje, sprejema komplimente, pije viski, kašlja in ne pazi na medosebno razdaljo, v pogovoru pa izjavi tudi, da bi bil pripravljen pojesti netopirja.

Giuliani se je medtem že odzval na objavljene posnetke. Na Twitterju je zatrdil, da "so popolnoma izmišljeni", češ da si je v tistem trenutku popravljal srajco za pas hlač. "Ne pred intervjujem, ne med njim in ne po njem se nisem obnašal neprimerno. Če Sacha Baron Cohen pravi drugače, je lažnivec," je zapisal Giuliani.

Nadaljeval je, da gre za zaroto, s katero želijo odvrniti pozornost od "zločinov in pokvarjenosti Joeja Bidna in celotne njegove družine", in napovedal, da pripravljajo razkritja, pred katerimi se Trumpov protikandidat ne bo mogel "ne braniti ne skriti".

Ne spreglejte