Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
1. 3. 2017,
14.41

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,15

1

Natisni članek

Sebastian Cavazza Tina Gorenjak Vesna Slapar Inti Šraj Dragi sosedje

Sreda, 1. 3. 2017, 14.41

6 let, 6 mesecev

Tina Gorenjak o Cavazzi: Težko rečem, da ga vidim kot seksi tipa

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,15

1

Kaj o Sebastianu Cavazzi pravijo igralke, ki so imele priložnost delati z njim?

V humoristično serijo Dragi sosedje na Planet TV prihaja poseben gost - v epizodah, ki bodo na sporedu v četrtek, petek in ponedeljek, bo igral postavnega novega soseda Jako.

"To je moja prva tovrstna vloga po sedmih letih in sprejel sem jo zgolj zato, ker sem vedel, da bom delal z dobrimi prijatelji, s kolegi, s katerimi smo delali na filmu, s sošolko ..." je o epizodni televizijski vlogi povedal Cavazza. "Moja poklicna pot se je medtem obrnila v povsem drugo smer, a za prijatelje sem z veseljem naredil ta ovinek in izkušnja je bila res super."

"Za prijatelje sem z veseljem naredil ta ovinek in izkušnja je bila res super," je o sodelovanju v seriji Dragi sosedje povedal Cavazza. | Foto: Planet TV "Za prijatelje sem z veseljem naredil ta ovinek in izkušnja je bila res super," je o sodelovanju v seriji Dragi sosedje povedal Cavazza. Foto: Planet TV

"Čaroben glas ima"

Igralke iz serije Dragi sosedje so bile vsekakor navdušene, da bodo z njim posnele nekaj prizorov. "Je eden redkih Slovencev, ki ima pravi, lep latino videz. Iz njega veje pravi italijanski melos in čaroben glas ima," je dejala Vesna Slapar, Tina Gorenjak pa je o Cavazzi povedala: "Bila sva sošolca na akademiji. Ogromno časa smo preživeli skupaj, z njim sem posnela prvi celovečerni film, pa kup kratkih filmov. Zelo dobra prijatelja sva in zato težko rečem, da ga vidim kot seksi tipa, zame je pač super soigralec. Je pa definitivno najlepši slovenski igralec, tu ni dvoma. Ne glede na okus."

Sebastian Cavazza in Tina Gorenjak sta bila sošolca na AGRFT. | Foto: Planet TV Sebastian Cavazza in Tina Gorenjak sta bila sošolca na AGRFT. Foto: Planet TV

"Ima skoraj vse, kar bi pravi moški moral imeti"

Tudi Inti Šraj ob Sebastianu ni ostala ravnodušna: "Sebastian je ravno prav skrivnosten, zanimiv, olikan, čuten … Ima skoraj vse, kar bi pravi moški moral imeti."

Ne spreglejte