Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
10. 4. 2016,
17.55

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Telekom Slovenije SiOL TV Ena žlahtna štorija

Nedelja, 10. 4. 2016, 17.55

6 let, 6 mesecev

Spremljajte Eli in Ibra na avanturi v vodnjaku

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Naročniki SiOL TV in storitve TViN si boste lahko danes od 20. ure naprej predpremierno, en dan pred vsemi drugimi, ogledali 29. del tretje sezone najbolj priljubljene slovenske serije.

Avguštin pod težo dogodkov z Bonifacijem razmišlja o različnih scenarijih zase in tudi za Zalo, ki ga spremlja in varuje v njegovih najtežjih trenutkih. Spreta se. Zala odide po svoje in na tej poti se poškoduje. Reši jo Avguštin, ki se izkaže za res zvestega prijatelja in tudi zdravilca.

Eli in Ibro se spustita v dolga stoletja zaprt vodnjak, kjer ju čaka prava avantura. Vstopita v ogromen sistem podzemnih rovov, kjer sta izpostavljena velikim znanstvenim in tudi osebnim dilemam. Vso noč se izgubljata in nazadnje tudi razideta. Takoj za tem Ibro najde neprecenljivo najdbo

Mirica misli, da se Smiljan spet zapleta z Anico, ko ga ni od nikoder. A Smiljan se v resnici skriva pri Toniju. Toni sporoči Anici, da je Smiljan njegov gost in Anica ga pride iskat. Opozori ga, naj se ne skriva, ker ju čaka zahteven načrt. Bonifacij misli, da ga je rešil sam bog, a se izkaže, da je bil to škof Alojzij, ki pa ima zanj neprijetne dokaze.  | Foto: Bonifacij misli, da ga je rešil sam bog, a se izkaže, da je bil to škof Alojzij, ki pa ima zanj neprijetne dokaze.

Maja in Milan sta z avtodomom ostala brez bencina in brez telefonov na poti v Gorico. Majine popadke na čudežen način ustavi Milan. Naslednje jutro ju najde zaskrbljeni Žan.

Bonifacija neznani rešitelj spravi nazaj v Štorije. Ko Bonifacij misli, da ga je rešil sam bog, se izkaže, da je bil to škof Alojzij, ki pa ima za Bonifacija neprijetne dokaze. V času Bonifacijeve odsotnosti so se v njegovi pisarni dogajale prave nečednosti. Škof Bonifaciju postavi ultimat in odide, takoj za tem pa se s spornimi posnetki sooči tudi Marija.

Naročniki SiOL TV in storitve TViN si lahko brezplačno ogledate vse dele prve in druge sezone serije Ena žlahtna štorija, predpremierno pa tudi vse nove dele tretje sezone, in sicer 24 ur pred rednim predvajanjem na Planet TV.

 

 Videoteka Ena žlahtna štorija – dostop:

Dostop do videoteke je za naročnike Telekoma Slovenije brezplačen.

Eno žlahtno štorijo najdete na SiOL TV* na programskem mestu 10 ali 243 oziroma prek TViN-a.

Tisti, ki niste naročniki Telekoma Slovenije, pa lahko do serije dostopate prek TViN-a in ogled plačate z Moneto po ceni 9,96 € v enkratnem znesku, ki velja do 1. 8. 2016.

*Velja le za komunikator BOX.

Ne spreglejte