Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
8. 5. 2016,
18.00

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

TViN SiOL TV Ena žlahtna štorija

Nedelja, 8. 5. 2016, 18.00

6 let, 7 mesecev

Začenjajo se priprave na poroko

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Ena žlahtna štorija 3/49 | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Naročniki SiOL TV in storitve TViN si boste lahko danes od 20. ure predpremierno, en dan pred vsemi drugimi, ogledali 49. del tretje sezone najbolj priljubljene slovenske serije.

Žan z Eli, Zalo in Anico pripravlja razkošno romantično poroko, ki jo bo plačal Žanov oče. Za Majo, ki hoče najbolj preprosto mogočo poroko, bo to pravo presenečenje.

Milan Žanu predlaga, naj na očetov račun priredi še fantovščino. Žan takoj naroči zajeten kup trave. Ko pa odpotuje v Ljubljano, ima njegov oče zanj mamljivo ponudbo: stanovanje, plačilo vseh stroškov in zagotovljeno službo, če pride z Majo in otrokom živet v Ljubljano.

Žanov oče ima za svojega sina mamljivo ponudbo: stanovanje, plačilo vseh stroškov in zagotovljeno službo, če pride z Majo in otrokom živet v Ljubljano. | Foto: Planet TV Žanov oče ima za svojega sina mamljivo ponudbo: stanovanje, plačilo vseh stroškov in zagotovljeno službo, če pride z Majo in otrokom živet v Ljubljano. Foto: Planet TV

Eli in Ibro se prepirata, kdo bo prevzel odgovornost za uničeno najdišče pod Gredičem. Sredi prepira pride Tatjana, ki še dodatno pritisne na Eli in Ibra – dekan zahteva odgovor v nekaj urah, javnost potrebuje žrtveno jagnje.

Toni s steklenico Svetega Marka iz svoje hiše pride v gostilno. Ko poskusi enako vino izza točilnega pulta, ugotovi, da nista enaka, zato zahteva odgovore od Marka in Zorice. Začneta ga prepričevati, da so Oštirji pravzaprav žrtve notranjih bojev med Špacapani in da je vse to Aničina ideja.

Naročniki SiOL TV in storitve TViN si lahko brezplačno ogledate vse dele prve in druge sezone serije Ena žlahtna štorija, predpremierno pa tudi vse nove dele tretje sezone, in sicer 24 ur pred rednim predvajanjem na Planet TV.

Videoteka Ena žlahtna štorija – dostop:

Dostop do videoteke je za naročnike Telekoma Slovenije brezplačen. Eno žlahtno štorijo najdete na SiOL TV* na programskem mestu 10 ali 243 oziroma prek TViN-a .

Tisti, ki niste naročniki Telekoma Slovenije, pa lahko do serije dostopate prek TViN-ain ogled plačate z Moneto po ceni 9,96 € v enkratnem znesku, ki velja do 1. 8. 2016.

*Velja le za komunikator BOX.

Ne spreglejte