Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
28. 4. 2016,
18.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Ena žlahtna štorija SiOL TV TViN

Četrtek, 28. 4. 2016, 18.00

6 let, 6 mesecev

Špacapani se bodo zbrali na družinskem pikniku

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Naročniki SiOL TV in storitve TViN si boste lahko danes od 20. ure predpremierno, en dan pred vsemi drugimi, ogledali 43. del tretje sezone najbolj priljubljene slovenske serije.

Žan Maji v bolnišnici prizna, da ga je zelo skrbelo zanjo in da ne ve, kaj bi brez nje. Čeprav se zdijo Maji njegove skrbi simpatične, ga vendarle pošlje domov.

Berto je presrečen zaradi rojstva vnučka, zato organizira velik družinski piknik, za katerega pa ljubosumna Anica ne želi niti slišati. Tam ima ves raznežen govor, saj se veseli lepe prihodnosti z novim članom družine in z novim izdelkom, vinom sv. Marka, ki ga bosta na sejmu predstavila Zala in Avguštin. Nihče med njimi pa ne ve, da sta jih Zorica in Marko že prehitela in odšla na vinski sejem pred njimi.

Marija si obupno želi, da bi Bonifacij priznal svoje ljubosumje, a on tega ne naredi. | Foto: Marija si obupno želi, da bi Bonifacij priznal svoje ljubosumje, a on tega ne naredi.

Milan v kuhinji pomaga Mariji, ona pa ga povabi na piknik. Ko Marija tam zagleda Bonifacija, zapleše z Milanom, da bi naredila Bonija ljubosumnega. Marija si obupno želi, da bi Bonifacij priznal svoje ljubosumje, a on tega ne naredi.

Milan je končno popravil greznico, tako da grejo Špacapani lahko ponovno na svoje stranišče. Ibro izve, da je Milan pri popravljanju greznice našel arheološko orodje. Ibro ni prepričan, kaj naj si mislil o tej najdbi.

Naročniki SiOL TV in storitve TViN si lahko brezplačno ogledate vse dele prve in druge sezone serije Ena žlahtna štorija, predpremierno pa tudi vse nove dele tretje sezone, in sicer 24 ur pred rednim predvajanjem na Planet TV.

 

Videoteka Ena žlahtna štorija – dostop:

Dostop do videoteke je za naročnike Telekoma Slovenije brezplačen. Eno žlahtno štorijo najdete na SiOL TV* na programskem mestu 10 ali 243 oziroma prek TViN-a.

Tisti, ki niste naročniki Telekoma Slovenije, pa lahko do serije dostopate prek TViN-a in ogled plačate z Moneto po ceni 9,96 € v enkratnem znesku, ki velja do 1. 8. 2016.

*Velja le za komunikator BOX.

Ne spreglejte