Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
21. 4. 2016,
18.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

TViN SiOL TV Ena žlahtna štorija

Četrtek, 21. 4. 2016, 18.00

6 let, 6 mesecev

Bo Smiljan odkril krivca za eksplozijo?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Naročniki SiOL TV in storitve TViN si boste lahko danes od 20. ure predpremierno, en dan pred vsemi drugimi, ogledali 38. del tretje sezone najbolj priljubljene slovenske serije.

Smiljana in Ibra njuna detektivska preiskava eksplozije v rovih pripelje do glavnega osumljenca – Marka. A Marko ima za ta večer trden alibi. Ko Smiljan osumi tudi Eli, Ibro pa iz čistega kljubovanja Anico, je njunega strokovnega sodelovanja konec. Smiljan se odloči, da bo z detektorjem laži zaslišal vse v hiši, a kaj hitro ugotovi, da stanovalci Grediča niso pripravljeni sodelovati v njegovi profesionalni preiskavi.

Bonifacij je prepričan, da ga vsaj tokrat nič ne more povezati z eksplozijo, nato pa se spomni sekire, ki jo je skril v Marijin kovček. Se mu bo uspelo dokopati do obremenilnega dokaza pred Ibrom in Smiljanom?

Se bo Bonifaciju uspelo dokopati do obremenilnega dokaza pred Ibrom in Smiljanom? | Foto: Se bo Bonifaciju uspelo dokopati do obremenilnega dokaza pred Ibrom in Smiljanom?

Berto v bojazni, da jim blato ne bi spet zalilo hiše, do nadaljnjega prepove uporabo vseh stranišč na Grediču, kar spravi v silno stisko Majo in Žana, ki imata v ravno nepravem trenutku prebavne težave. Žan poskuša svojo srečo v vinogradu, a ga od tam prežene Berto, Maja pa v gostilni, od koder jo brez milosti napodi Zorica.

Medtem pa Marko v Tonijevi hiši na skrivaj sestankuje z eno od Špacapank – Anico. Zarotnika nadaljujeta z izvedbo njunega tajnega načrta: proizvajala bosta svoje vino sv. Marka!

Naročniki SiOL TV in storitve TViN si lahko brezplačno ogledate vse dele prve in druge sezone serije Ena žlahtna štorija, predpremierno pa tudi vse nove dele tretje sezone, in sicer 24 ur pred rednim predvajanjem na Planet TV.

 

Videoteka Ena žlahtna štorija – dostop:

Dostop do videoteke je za naročnike Telekoma Slovenije brezplačen. Eno žlahtno štorijo najdete na SiOL TV* na programskem mestu 10 ali 243 oziroma prek TViN-a.

Tisti, ki niste naročniki Telekoma Slovenije, pa lahko do serije dostopate prek TViN-a in ogled plačate z Moneto po ceni 9,96 € v enkratnem znesku, ki velja do 1. 8. 2016.

*Velja le za komunikator BOX.

Ne spreglejte