Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
17. 4. 2016,
18.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Telekom Slovenije SiOL TV Ena žlahtna štorija

Nedelja, 17. 4. 2016, 18.00

6 let, 6 mesecev

Kako se bo razpletla vojna za Frančeškinove kosti?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Naročniki SiOL TV in storitve TViN si boste lahko danes od 20. ure naprej predpremierno, en dan pred vsemi drugimi, ogledali 34. del tretje sezone najbolj priljubljene slovenske serije.

Berto, ki je prišel po ostanke svojega prednika, v rovu ne najde Frančeškinovega okostja, najde pa staro steklenico z vinom. Dekan za izgubo okostnjaka krivi Eli, zato na mesto vodje najdišča postavi Ibra in mu naloži, naj okostje čim prej poišče. Berto posumi, da je okostje ukradel Marko. Z Majo in Zalo odide v gostilno, kjer izbruhne prava vojna med Špacapani in Oštirji.

Meddružinski spor se nadaljuje v Tonijevi hiši, kjer so kosti tudi skrite. Prekinejo ga šele policisti, ki zalotijo Tonija s puško v roki. Ibro odnese Frančeškinove posmrtne ostanke na fakulteto, a na skrivaj pusti Bertu mali spomin na njegovega prednika. Besni Marko medtem Špacapanom napove maščevanje …

Bonifacij se želi pohlevni Mariji približati, a ga ta zavrne. | Foto: Bonifacij se želi pohlevni Mariji približati, a ga ta zavrne.

Sredi vsega tega divjega dogajanja Marija začenja svojo pot ponižne pobožne ženske in s svojo novo pohlevnostjo vzbuja začudenje na Grediču. Tudi pri Bonifaciju, ki se želi Mariji približati, a ga ta zavrne.

Anica in Smiljan se medtem pripravljata na ločitveno vojno z Mirico. Anica pelje Smiljana k psihiatru po uradno potrdilo, da je duševno zaostal, a tudi tokrat se njen bistri načrt izjalovi, saj Smiljan inteligenčni test opravi nadpovprečno.

Naročniki SiOL TV in storitve TViN si lahko brezplačno ogledate vse dele prve in druge sezone serije Ena žlahtna štorija, predpremierno pa tudi vse nove dele tretje sezone, in sicer 24 ur pred rednim predvajanjem na Planet TV.

Videoteka Ena žlahtna štorija – dostop:

Dostop do videoteke je za naročnike Telekoma Slovenije brezplačen. Eno žlahtno štorijo najdete na SiOL TV* na programskem mestu 10 ali 243 oziroma prek TViN-a.

Tisti, ki niste naročniki Telekoma Slovenije, pa lahko do serije dostopate prek TViN-a in ogled plačate z Moneto po ceni 9,96 € v enkratnem znesku, ki velja do 1. 8. 2016.

*Velja le za komunikator BOX. 

Ne spreglejte