Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
26. 11. 2013,
20.40

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sandra Bullock igralka film

Torek, 26. 11. 2013, 20.40

7 let, 12 mesecev

Sandra Bullock: Sem tako nora in narcisoidna kot vsak drug igralec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Sandra Bullock je ena od najbolj všečnih in uspešnih hollywoodskih zvezdnic, a tudi pri njej je še prostora za izboljšave, pravi sama.

Pred kratkim jo je revija Entertainment Weekly razglasila za zabavnico leta, kljub temu pa je 49-letnica, ki bo krasila naslovnico revije, ta izide 6. decembra, povedala, da je sama svoj največji kritik.

Njen zadnji film Gravitacija (Gravity) je do danes po vsem svetu zaslužil že 536 milijonov dolarjev (390 milijonov evrov), pa tudi govorice o novi nominaciji za oskarja za mamo samohranilko nikakor ne potihnejo. Kljub vsemu uspehu se igralka nerada gleda na velikem platnu. "Vtaknem se v čisto vsak trenutek svoje igre. Saj sem igralka! Mi smo narcisoidna bitja. Morda si bom, ko bom stara in bom gledala svojo mlajšo različico, rekla: 'Oh, poglej jo, kako lepo.' A do takrat bom kritična, kot se le da," je dejala.

"Ponosna sem na ta film, na izkušnjo, ki mi jo je dal. Hvaležna sem režiserju Alfonsu Cuaronu, ki je iz mene naredil pogumno žensko. Nikoli nisem bila pogumna," je dodala.

Letošnje leto je za igralko več kot uspešno. Tudi njena komedija Drzni par (The Heat), v kateri je zaigrala z Melisso McCarthy, je postala poletna uspešnica. "Moj veliki ego je v tem filmu veliko pretrpel. Za božjo voljo, saj sem igrala z Melisso, ki preprosto brez pomisleka izusti stvari. V trenutku sem se morala prilagoditi nastalim razmeram. Njen komični slog se razlikuje od mojega. A ravno zato, ker sva bili tako različni, sva lahko tako dobro sodelovali. Končni rezultat je bil, da sva bili kot filmski par dovolj komični, da so naju gledalci radi gledali. Film je točno to, kar mora biti – zgodba o prijateljstvu in dveh osebah, ki sta čudni in zabavni obenem in se ne ozirata na mnenja drugih. Vem, da sem po koncu snemanja dobila dosmrtno prijateljico," je povedala.

Bullockova je sicer dejala, da ne želi posneti nadaljevanja filma, a da bi v prihodnosti še želela delati z McCarthyjevo. "Pogovarjali sva se o tem, da bi posneli nemi film o dveh ženskah, ki se odločita potovati. Midve tiho dobri dve uri? To bi bilo zelo zabavno," je sklenila v smehu.

Ne spreglejte